Annonce:
Annonce:

Fulham-nordmand: OB gør ondt på alle

John Arne Riise har respekt for fynboerne før Europa League-opgøret imorgen

Fulham går efter sejren (Foto: AP)
Fulham går efter sejren (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

OB er ankommet til London, hvor de imorgen møder Fulham på Craven Cottage, hvor fynboerne skal forsøge at få lidt Europa League-oprejsning.

Men de står overfor et engelsk hold, der skal bruge en sejr for at gå videre fra puljen, og derfor er der fuld koncentration i den engelske lejr i jagten på alle tre point.

- Jeg vil være knust, hvis vi ikke går videre. Jeg hader at tabe, og jeg forsøger altid at vinde hver eneste kamp, jeg spiller. Selvfølgelig sker det ikke altid, men i morgen er det en kamp, som vi er favoritter i, og det vil være særdeles smerteligt, hvis vi ikke går videre, siger Fulhams nordmand John Arne Riise til UEFA.com.

Selvom OB'erne ikke kan gå videre fra puljen, og Fulham er store favoritter til imorgen, så er den obligatoriske respekt alligevel til stede overfor Henrik Clausens mandskab.

- De har ikke haft den bedste turnering, men de har kvaliteterne til at gøre ondt på alle hold, så det er derfor, at vi er nødt til at være på toppen. Vi er helt klar over, hvad de kan præstere, men når det så er sagt, på papiret er vi det bedste hold, og bør vinde, slår Riise fast.

Fulham-OB spiller i morgen kl. 21.05.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: