Annonce:
Annonce:

Scorefest på FCK's anlæg

Høj musik og en historisk glad Dame N'Doye på træningsanlægget dagens efter 2-1-nederlaget til Hannover

Dame N'Doye var dagens mest ombejlede mand på FCK's anlæg. Det bekom ham vel. (Foto: Lars Poulsen)
Dame N'Doye var dagens mest ombejlede mand på FCK's anlæg. Det bekom ham vel. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

Det var på et tidspunkt ikke lige til at se det på dagens FCK-træning, hvis man ikke lige vidste det: FCK tabte torsdag aften til Hannover i Europa League.

På træningsanlægget var der godt humør på, da spillerne fredag formiddag kom til træning. Fra fitness-pavilionen, der er opstillet foran klubhuset, fordi der er vandskade i klubhusets fitnesskælder, lød der høj dansemusik, og Dame N'Doye smilede generelt som den afrikanske sol.

Den senegalesiske angriber gjorde sig torsdag aften historisk, da han scorede sit 69. mål for klubben og dermed overgik Todi Jónssons 68. Endda i kun 127 kampe mod Jónssons 207.

49 i Superligaen, 9 i Champions League, 6 i Europa League og 5 i pokalturneringen.

- Det er godt at vide, at jeg er med i historiebøgerne. Jeg prøver altid at gøre det så godt, som jeg kan, siger Dame N'Doye til ekstrabladet.dk.

Annonce:

Kan du nå at score 100 mål, inden du forlader klubben?

- Jeg ved ikke, hvor mange jeg kan nå at score. Jeg har en kontrakt, som jeg har tænkt mig at holde, og så må vi se, hvordan det går. Jeg arbejder hårdt i kampene, og det gjorde jeg også i går. Det er det, jeg tænker på, når jeg går på banen, siger N'Doye, der fortsat ser gode muligheder i Europa League, selvom det med 2-1-nederlaget torsdag aften blev noget sværere at komme videre fra gruppespillet.

- Det er fodbold, der kan ske alt muligt. Hvis vi vinder i Poltava, og Hannover spiller uafgjort i Liege, så er vi videre med en sejr på hjemmebane mod Liege i den sidste kamp. Så vil vi have et point mere end dem. Det kan godt lade sig gøre, siger N'Doye.

Annonce:

FCK-angriberen, der til tider har været svær at rive et ord ud af, var hele turen rundt hos kamerahold og journalister efter dagens træning, inden han lånte et kamera af en fotograf og tog billeder af en grinende Mathias Zanka, der hang ud af et vindue i fitness-pavilionen og lavede håndtegn til høj musik.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: