Pas på, FCK! Keeperen er giftig

Video: Liège-keeper Sinan Bolat skrev historie i Champions League, da han reddede sit hold med en scoring i 95. minut

Sinan Bolat har spillet en enkelt landskamp for Tyrkiet - men han er mere kendt for sit mål mod AZ Alkmaar i efteråret 2009. (Foto: YouTube)
Sinan Bolat har spillet en enkelt landskamp for Tyrkiet - men han er mere kendt for sit mål mod AZ Alkmaar i efteråret 2009. (Foto: YouTube)

LIÈGE (ekstrabladet.dk): Hvis det ikke imponerer FCK-spillerne, at Standard Liège slog både FC Zürich og de nybagte svenske mestre fra Helsingborg IF i kvalifikationen til Europa League - og hvis angriberne Mohamed Tchite og Gohi Cyriac ikke ringer nogen klokke - så er det i det mindste værd at holde øje med Liège-keeper Sinan Bolat, hvis han i tilfælde af en FCK-føring trækker med op i feltet mod kampens slutning.

Se også:

FCK i belgisk industriovn

Den 23-årige tyrker er nemlig den eneste målmand, der nogensinde har scoret et mål i åbent spil i en Champions League-kamp.

Og hvilket mål.

95. minut af den sidste CL-gruppekamp mod AZ Alkmaar i efteråret 2009.

Standard Liège er bagud 1-0, og en scoring er påkrævet, hvis ikke holdet skal ende sidst i gruppen og være færdig i Europa.

Se her, hvor glade fansene på Stade Maurice Dufrasne blev, da Bolat lavede en 'Mogens Krogh' og sendte AZ Alkmaar ned på gruppens sidsteplads - og Standard Liege videre til forårets Europa League-kampe i den sæson.

Her er scoringen fra en anden vinkel: