OB-profil: Det fungerer ikke

Hans Henrik Andreasen erkender, at det lige nu ikke kører for OB, som i aften møder Fulham i Europa League

Hans Henrik Andreasen arbejder altid stenhårdt, mens Peter Utaka har fået kritik fra både fans, medier og holdkammerater. (foto: Ernst van Norde)
Hans Henrik Andreasen arbejder altid stenhårdt, mens Peter Utaka har fået kritik fra både fans, medier og holdkammerater. (foto: Ernst van Norde)

Det går ikke godt i OB, som torsdag aften møder Fulham i Europa League.

De danske vicemestre har tabt tre kampe i træk, og ud over det pinlige pokal-exit mod Fredericia, blev det i weekenden også til et ubehageligt 1-4-nederlag hjemme mod FC Midtjylland.

OB-profilen Hans Henrik Andreasen erkender, at tingene ikke hænger sammen for OB, som ellers for blot en måneds tid siden spillede med om en plads i Champions Leagues gruppespil.

- Det er lang tid siden, at vi har prøvet at få tre nederlag i træk, så det skal man selvfølgelig lige komme sig over.

- De ting, som vi har arbejdet med fungerer ikke helt 100 procent, og så er der gået nogle lidt lette mål ind. Og så er det svært at vinde fodboldkampe, siger Hans Henrik Andreasen.

I sidste uge fik OB tre nederlag på stribe, og det kom som en kold spand vand i hovedet på fynboerne.

- Det har selvfølgelig ikke været sjovt. Vi kan ikke lide at tabe her i Ådalen, og vi går i princippet også ind til hver kamp for at få en sejr, og når det ikke lykkes, så er vi selvfølgelig ikke tilfredse, siger Hans Henrik Andreasen.

Den målfarlige midtbanespiller tror ikke desto mindre på, at OB kan tage point - og måske endda en sejr - mod Fulham.

- Vi har set nogle muligheder, og især offensivt skal vi se, om vi kan holde fast i bolden og spille rimelig hurtigt, for så er de også kun mennesker. Jeg tror på, at vi kan komme frem til nogle chancer og få scoret et enkelt mål.

- Det er et godt hold, så vi skal helst score en enkelt eller to, og hvis vi gør det, så vinder vi også, siger Hans Henrik Andreasen.

Kampen mod engelske Fulham er OB's anden i Europa League-gruppespillet. Første kamp vandt fynboerne 3-1 på udebane over polske Wisla Krakow.

OB tager imod Fulham klokken 19. Kampen kan følges live her på sitet.