FCK: Vorskla hvem?

Aftenens ukrainske modstander fra Vorskla Poltava er en ukendt størrelse for FCKs spillere

Johnny Thomsen får givetvis ikke mange rigtige i en quiz om aftenens modstander (Foto: Thomas Sjørup)
Johnny Thomsen får givetvis ikke mange rigtige i en quiz om aftenens modstander (Foto: Thomas Sjørup)

Stjernen hedder Ivan Kryvosheyenko. Klubbens navn er Vorskla Poltava. Fra Ukraine.

Ligeså svære navnene er at udtale, lige så ukendte er begge navne også for FCKs spillere. Selvom københavnerne har haft en lille uges tid på at forberede sig, så erkender spillerme, at kendskabet til aftenens modstander kan ligge på et meget lille sted.

- Jeg skal være helt ærlig og sige, at før lodtrækningen kendte jeg intet til Vorskla Poltava, og mit kendskab til holdet er stadig yderst begrænset.

- Jeg ved, at hold fra de områder normalt er rigtig stærke, og der er altså rigtig mange gode spillere derovre. Men jeg ville lyve, hvis jeg påstod, at jeg lige ville kunne udpege et par spillere ved navns nævnelse og sige, at ham eller ham skal vi passe på, siger Johnny Thomsen.

At Vorskla er en ukendt faktor behager ikke FCKs højre back, som havde foretrukket at kende sine modstandere noget bedre end tilfældet er.

- Det kan godt være lidt ubehageligt at skulle møde et hold, hvor man slet ikke ved, hvad de enkelte spilleres kvaliteter er. Derfor har trænerstaben forberedt os på, hvordan holdet spiller og ikke på, hvordan den enkelte agerer.

Se FCK - Vorskla fra kl. 18.00 i aften på TV3+.