FCK'ere: Vi går videre

God chance: Optimismen steg, da spillerne fik kigget på den opdaterede stilling og det resterende program

FCK kan stadig komme til at juble i Europa League, hvor avancement fra gruppespillet stadig er en realistisk mulighed. (Foto: Lars Poulsen)
FCK kan stadig komme til at juble i Europa League, hvor avancement fra gruppespillet stadig er en realistisk mulighed. (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Der var en trist stemning i FC Københavns omklædningsrum efter den uafgjorte kamp mod PSV. Ikke kun fordi spillerne følte, at de havde spillet til mere end et point.

De fik også meldingen om, at Sparta Prag havde scoret til 3-2 sent i opgøret mod rumænske Cluj .

Men da spillerne fik kigget på den opdaterede stilling og det resterende program, som Ekstra Bladet kunne fremvise, steg optimismen.

Læs også:
Sådan går FCK videre

I grove træk skal FCK 'bare' skal slå Cluj i næste kamp, mens PSV skal slå Sparta Prag i samme runde. Derefter er der lagt op til 'finale' om andenpladsen i gruppen efter PSV, når FCK skal besøge Sparta Prag på udebane i sidste runde med krav om at spille uafgjort for at gå videre.

Kan håndtere den slags
En mission, som i spillernes øjne slet ikke er urealistisk at fuldføre.

– Vi har stadig en god chance for at gå videre. Jeg er nemlig sikker på, at PSV vil slå Sparta Prag på hjemmebane, og jeg mener også, at vi er stærke nok til at slå Cluj her i Parken.

– Hvis det lykkes, venter der en finale i Prag, og vi viste i sidste sæson, at vi kan håndtere den slags kampe, siger César Santin.

Dengang skulle FC København hente et godt resultat i Club Brugge for at gå videre til forårets knockout-kampe. Det lykkedes – på mål af selv samme Santin.

Går efter to sejre
Aftenens bedste FC Københavner, Zdenek Pospech, var også fuld af fortrøstning, da han havde kigget nærmere på slutprogrammet.

– Vi vinder de sidste to kampe, og så er vi videre. Selv om det måske kan blive fristende at spekulere i et uafgjort resultat i Prag, er vi som hold slet ikke sådan indstillede.

– Vi går efter to sejre og tager den første i næste kamp mod Cluj , fastslog den lille back.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere