Roma snød englændere - igen

Roma vendte 0-1 til 2-1 mod Fulham. Fuld spilletid til Kristian Bak Nielsen, da Heerenveen tabte til Hertha Berlin

John Arne Riise fejrer sin udligning mod Fulham. (Foto: PA)
John Arne Riise fejrer sin udligning mod Fulham. (Foto: PA)

For to uger siden troede Brede Hangeland, at han havde sikret Fulham en meriterende 1-0 sejr over AS Roma i Europa League, da Andreoli reddede italienerne i de døende sekunder.

Og torsdag aften trak romerne igen det længste strå i det omvendte opgør.

Diomansy Kamara bragte tilsyneladende englænderne på sejrskurs, da han scorede på straffespark efter et kvarter.

Men scoringer fra John Arne Riise og Okaka Chuka sørgede for en tiltrængt italiensk sejr. Fulham sluttede i øvrigt med ni mand, efter at både Erik Nevland og Paul Konchesky så rødt.

AS Roma må dog nøjes med en andenplads i gruppe E. Førstepladsen tilhører Basel, der hjemme besejrede CSKA Sofia med 3-1.

Kristian Bak Nielsen og Heerenveen led en ond skæbne mod Hertha Berlin i gruppe D. Her sørgede Wichniarek for tysk 3-2 sejr med en scoring i overtiden.

Dermed hænger den tidligere FCM-spiller og holdkammeraterne med en vis legemsdel i vandskorpen på gruppens tredjeplads. Sporting Lissabon indtager duksepladsen trods skuffende 1-1 i hjemmekampen mod Ventspils.

I gruppe C har israelske Hapoel Tel Aviv sensationelt sat sig på førstepladsen i gruppe C efter torsdagens stensikre 3-0 sejr i udekampen mod Rapid Wien.

I Hamburg spillede HSV 0-0 mod den falmede skotske fodboldstolthed Celtic. Dermed har skotterne, som blot har hentet to point i fire kampe, brug for et mirakel for at avancere fra gruppespillet

1 af 2 Kristian Bak Nielsen kunne ikke forhindre tysk sejr. (Foto: Getty Images)
2 af 2 John Arne Riise fejrer sin udligning mod Fulham. (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere