Grønkjær: Vi scorer da mere end OB

Jesper Grønkjær indrømmer, at FCK har scoringsproblemer, men peger samtidig på, at man er bedre end OB

Husk nu lige! (Foto: Lars Poulsen)
Husk nu lige! (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): 0 mål mod Esbjerg, 0 mål mod SønderjyskE, 0 mål mod PSV Eindhoven og en enkelt pind mod Silkeborg.

Et enkelt mål i fire kampe er FCK'erne ikke ligefrem vant til. Men så er det heller ikke værre, mener Jesper Grønkjær forud endnu en vigtig kamp i Europa League mod PSV Eindhoven.

- Når man taler om scoringskrise eller forsvarsproblemer, eller hvad man kan finde på at tale om, skal man lige huske, at vi har scoret flere mål end OB i Superligaen, og at vi også har lukket færre ind. Så helt skidt er det jo ikke. Forventningpresset er bare større, når klubben hedder FCK, siger Grønkjær til ekstrabladet.dk.

- Men det er da klart, at vi ikke har været så effektive på det seneste, som vi gerne vil være. Jeg ved ikke, om det er et spørgsmål om selvtillid, eller om der ligger andre ting i det. Man kan sige, at sådan er det bare engang imellem, siger kantspilleren.

Santin: Vi har trænet afslutninger
- Se på kampen mod Silkeborg. Der kom vi gang på gang bag om backerne, og vi skabte chancerne. Men vi scorede kun et enkelt mål. Vi skabte de chancer, der skal til. Alle hold vil selvfølgelig gerne have en angriber, der scorer 15 mål på en sæson. Men der er andre end angriberne, der skal tage ansvaret for at score mål.

- Nu står vi overfor et meget stærkt PSV-hold, så effektivitet bliver et nøgleord, siger Grønkjær.

Cesar Santin scorede målet mod Silkeborg, men det skulle gerne blive til flere.

- Vi havde det samme problem for et år siden. Dengang løste vi det. Det gør vi også denne gang. Det er bare svært engang imellem. Vi har trænet masser af afslutninger på det sidste, så forhåbentlig får vi udbytte af det i morgen. Koncentration bliver vigtigt, siger brasilianeren til ekstrabladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere