Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Gudemål ødelagde Liverpools aften

Young Boys lavede to perlemål og fik point på Anfield

Det så ellers ud til, at udskældte Joe Cole skulle blive den helt store Liverpool-helt her til aften i deres Europa League-kamp mod Young Boys, men to vidunderlige schweiziske scoringer ødelagde en rød aften på Anfield, og en underholdende kamp i det engelske sluttede 2-2.

Efter en træg Liverpool-start på kampen fik hjemmebanefavoritterne, der var uden Daniel Agger i truppen, sat sig på begivenhederne, og derfor må de nok ærgre sig over de mange brændte chancer, som kunne have afgjort kampen til deres fordel.

Mange chancer
Flere oplagte chancer blev misbrugt, og først efter en halv time kom Jonjo Shelvey på tavlen. Joe Cole lagde op til målet med en fremragende aktion, da han spillede en god 1-2 med Suso og slog et indlæg lige ind i ægget på Shelvey, der i dagens anledning var skubbet helt frem som Liverpools forreste mand, fordi Suarez fik et hvil på bænken. 1-0 var helt fortjent, og minutter senere måtte en redning på stregen holde Liverpool fra 2-0.

Jordan Henderson må også græmme sig en ekstra gang, efter han fik en pragtfuld hælaflevering fra Shelvey og kom alene igennem. For chancen misbrugte han på det skammeligste, og det blev altså dyrt.

Young Boys kom nemlig tilbage i anden halvleg med to perler. Først kom topscorer Raúl Bobadilla på tavlen. Han modtog en høj bold fra Alexander Farnerud, tog den godt ned, lod bolden ramme græsset en enkelt gang, og flæskede så bolden ind i det modsatte målhjørne. Pragtscoring - men bestemt ikke fortjent.

Begge kan stadig nå det
20 minutter før tid kom så det, der lignede afgørelsen. Manden, der er mere end meldt på vej væk fra Liverpools overskudslager, var på pletten. Joe Cole stod bag 2-1-scoringen, fik kort efter stående ovationer, da han lod sig udskifte, og lignede manden, der havde sendt Liverpool videre i Europa League.

Men i det 89. minut gik det alligevel galt for hjemmeholdet. Elsad Zverotic lavede Young Boys anden vidundermål i kampen, da han kanonerede et fremragende schweizisk mål i kassen. På kanten af feltet modtog han bolden, og med et tordendrøn bankede han bolden ind i mål, hvor Pepe Reina ikke kunne nå at reagere, inden bolden var havnet i nettet bag ham.

2-2 blev kampens resultat, og begge klubber har fortsat muligheden for avancement. De ligger a point i gruppen med deres syv indtjente point.

Stenrige Anzhi Makhachkala fra Rusland røg op på 10 point, da holdet tidligere på aftenen vandt 2-0 over Udinese på mål af den tidligere Barcelona-spiller Samuel Eto'o og Christopher Samba.

I sidste runde mødes netop Anzhi og Young Boys i Schweiz, mens Liverpool skal til Udinese.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen