Kvist om krudtkaos: Det var voldsomt

- Det er ikke Silkeborg eller SønderjyskE, vi spiller mod til daglig ... sagde William Kvist efter 2-0 mod FCK

Da først de tyske fans fik fyret op for deres krudt, tog det fuldstændig overhånd under kampen mellem FCK og Stuttgart. (Foto: Lars Poulsen)
Da først de tyske fans fik fyret op for deres krudt, tog det fuldstændig overhånd under kampen mellem FCK og Stuttgart. (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): William Kvist var torsdag aftane tilbage på sin gamle hjemmebane som Stuttgart-spller, og det var undervejs til en 2-0-sejr over FCK en noget uvant oplevelse, da Parkens græstæppe i 1. halvleg blev bombarderet med romerlys fra de tyske fans, der også skød ildkugler op under det sammentrækkelige tag.

- Så vidt jeg har hørt, så har vores folk set, hvem der har kastet med romerlys, og de siger, at det er folk, der ikke er kommet på vores stadion i 10 år. Jeg har ikke på noget tidspunkt oplevet det i Stuttgart, sagde landsholdsspilleren efter kampen.

Læs også:

Se også: FCK spillede med håndbremsen trukket

- Det var lidt mærkeligt. Det blev lidt voldsomt. Jeg gik væk derfra. Der var lige lovlig meget krudt, som sagde højt bang. Det var ikke specielt sjovt, sagde Kvist, der også på banen fik noget at se til.

- Det er en intens og lige kamp. Den vile jeg nok ikke huske for meget andet, end at sejren var vigtig for os. Men alt det rundt om er selvfølgelig rigtig sjovt. At løbe ind på banen i en anden dragt. Dagen i dag har i det hele taget været speciel med træning ude på KB's anlæg, sagde Kvist.

Læs også:

Se også: FCK led hæsligt nederlag

Udslagsgivende blev det ifølge Kvist, at spillet åbnede op i 2. halvleg, så Stuttgart kunne vise, at de var bedre til at spille i de åbne rum - og udslagsgivende samtidig, at Stuttgart er vant til den slags kampe, mente midtbanespilleren.

- Ikke for at klandre nogen, men det er ikke Silkeborg eller SønderjyskE, vi spiller mod til daglig. Vi spiller mod Dortmund. Det er et andet niveau, konstarerede William Kvist.

1 af 2 William Kvist mente, at det i enden blev afgørende, at Stuttgart til daglig spiller på et højere niveau end FCK. Her bliver han dog den lille mod Andreas Cornelius. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Da først de tyske fans fik fyret op for deres krudt, tog det fuldstændig overhånd under kampen mellem FCK og Stuttgart. (Foto: Lars Poulsen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Udrensning i SønderjyskE: Seks spillere bliver hjemme fra træningslejr
Bo Henriksen roser angriber efter drømmemål: Han er i sit livs form
Brandvarme Kane tager teten på europæisk topscorerliste
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen