Annonce:
Annonce:

Schmeichel fik grineflip på tv

Efter OB's nederlag i Europa League fik Peter Schmeichel og Preben Elkjær grineflip i Onside-studiet. Se tv-klippet

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

Peter Schmeichel, Brian Laudrup og Preben Elkjær måtte i går gå af skærmen før tid, da de tre værter fik grineflip efter OB's nederlag til Stuttgart.

De tre havde det meste af aftenen haft de alvorlige miner på, men det ændrede sig drastisk i udsendelsens sidste minutter.

For godt nok kunne de tre tv-værter i udsendelsen, der dannede ramme om OB's Europa League-kamp mod Stuttgart, fortsætte den gode stemning fra aftenen forinden, hvor FCK med 2-0 mod Panathinaikos sendte sig selv på førstepladsen i gruppen, men da Peter Schmeichel skulle runde aftenen af, gik den gode stemning over i rent grineflip.

'vi skal lige runde den her aften af ... det har været en god aften', smågrinede Schmeichel, før han efter et flabet blik fra Elkjær brød ud i latter.

Den forsøgte han dog at undertrykke, da han skulle runde udsendelsen af:

'Det har været en kæmpe uge... I må meget undskylde, men det har været en stor uge, sagde Schmeichel, før han med et nyt grineflip fra Elkjær var nødt til at afbryde sin afrunding før tid:

- Vi er nødt til at sige tak for i aften, fik han sagt, før der blev klippet væk fra studiet - til lyden af de tre værter, der knækkede sammen af grin.

Se det sjove klip her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: