Grønkjær: Underholdning mod Cluj

Jesper Grønkjær og træner Ståle Solbakken forventer en underholdende kamp, når FC København torsdag møder Cluj i Europa League. Begge hold har brug for en sejr

Jesper Grønkjær i aktion for FCK mod PSV Eindhoven. (Foto: Lars Poulsen)
Jesper Grønkjær i aktion for FCK mod PSV Eindhoven. (Foto: Lars Poulsen)

Hvis man er til fodbold i december, så er det en god idé at lægge vejen forbi Parken i København torsdag aften.

Det mener FC København-profilen Jesper Grønkjær, som sammen med holdkammeraterne skal op mod rumænske Cluj i den næstsidste gruppekamp i Europa League-gruppespillet.

- Jeg tror, at det bliver underholdende. Det bliver en spøjs kamp mellem to hold, der skal vinde. Tabellen fortæller, at de måske har lidt mere på spil, siger Jesper Grønkjær, som onsdag klokken 17 løb ind til FCK's afsluttende træning i Parken.

Landsholdsspilleren henviser til, at Cluj skal vinde kampen mod FCK for at have en chance for at gå videre til 1/16-finalerne. FCK risikerer også at blive sendt ud, hvis holdet ikke vinder over rumænerne.

Træner Ståle Solbakken ligger på linje med Jesper Grønkjær.

- Jeg tror, at det bliver en god kamp mellem to hold, der trænger til tre point. Jeg er optimistisk og tror på, at vi kan gå videre. Vi har spillet én dårlig kamp i gruppespillet, og det var udekampen mod Cluj. De øvrige kampe har været godkendte, siger Ståle Solbakken.

Så stor er FCK's chance
- I gruppe K i UEFA's Europa League ligger FC København nr. tre med fire point efter PSV Eindhoven fra Holland, der har otte point, og Sparta Prag, der har opnået syv. CFR Cluj fra Rumænien har tre point. De to bedste hold kvalificerer sig til at gå videre.

- Kampen mellem Sparta Prag og FCK bliver afgørende, hvis københavnerne vinder hjemmekampen torsdag den 3. december mod Cluj. Hvis det bliver uafgjort, har københavnerne stadig en chance, med mindre Sparta Prag vinder udekampen mod PSV samme dag. I så fald er FCK ude.

- Hvis både FCK og Sparta taber den 3. december, har FCK stadig en spinkel chance.

Prags Top 10
Her får du de allerbedste blandt de mange seværdigheder i Tjekkiets hovedstad:
1. Karlsbroen
2. Rådhuset med Det Astronomiske Ur
3. Borgen Hradkany
4. Vaclalvspladsen
5. Krudtårnet
6. Det 'Dansende' Hus
7. Skt. Vitus Katedralen
8. Petrin Højen
9. Zizkovska Vez
10. Den Jødiske Kirkegård

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere