Spansk hjælp til FCK i Norge

Godt resultat på Lerkendal før 'slaget om Norden', hvor Rosenborg kommer til Parken på torsdag. Valencia sejrede 4-0. Også i Belgien gik det ok, da Brügge og St. Etienne spillede 1-1

Efter kun 22 minutter på Lerkendal lignede det noget FCK kan bruge.

Rosenborg kom bagud, da Juan Mata header bolden i en blød bue i det norske mål. Og Jarstein mellem stængerne er ikke heldig, bolden rammer keeperen i ryggen og går ind.

Kort før pausen appellerer nordmændene for straffe, de mener der var hånd på bolden, men den hollandske dommer vinker afværgende. Få minutter senere bliver en spanier løbet ned i straffesparkfeltet, heller ikke her fløjtes der.

Pausestillingen bliver, bl.a. derfor, 0-1.

Drømme-senarie
Det lignede et drømmesenarie for københavnerne efter første halvleg, da St. Etienne ligeledes var foran med 0-1 i Belgien. David Gigliotti bragte franskmændene foran lige før pause-fløjtet.

Men støtten fra de i seedningen lavest-placerede fransmænd smuldrede lige efter pausen, da Club Brügge fik udlignet ved Ronald Vargas efter 49 minutter.

Det blev slutresultatet.

Til gengæld kører det i Norge. Bolden spilles af Marchena bag RBK-forsvaret ude i den ene side, mens forsvarerne er på vej frem, får den forrygende spillende Pablo Hernandez løbet den op og placerer den elegant i en bue over i det længste hjørne.

Et pragtmål.

Med et par minutter tilbage tager Rubén Baraja chancen lidt uden for feltet, bolden bliver snittet og går ind.

Men det var ikke slut. Joaquin får bolden serveret alene med Jarstein og udplacerer målmanden.

0-4 julegave i forskud fra Valencia til FCK.