Laudrup kasserer angriber

Dårlige præstationer har fået danskeren til at sende Artem Dzyuba uden for truppen

Michael Laudrup har smidt Artem Dzyuba helt ud af truppen. (Foto: AP)
Michael Laudrup har smidt Artem Dzyuba helt ud af truppen. (Foto: AP)
MOSKVA (Ekstra Bladet): Michael Laudrup har skabt røre blandt fansene ved at kassere Spartak-angriber Artem Dzyuba, blot en dag før Spartak Moskva i aften møder Dinamo Zagreb i UEFA Cup’en.

Det russiske dagblad Sport Express skriver, at Laudrup er utilfreds med den 20-årige angriber og overvejer enten at sælge eller låne ham ud til den kommende sæson.

– Jeg ved ikke, hvorfor jeg skal blive i Moskva. Michael Laudrup har ikke forklaret mig noget, siger den overraskede Artem Dzyuba.

Angriberen har i denne sæson spillet 16 ligakampe, men blot scoret en enkelt gang. Og det er sandsynligvis derfor, Laudrup vil skille sig af med Dzyuba, mener talsmanden for Spartak-fansene, Oleg Mosfilmovskij.

Bendtner spøger
– Laudrup er formentlig skuffet over Dzyubas præstationer, og han bliver efter alt at dømme lånt ud til næste sæson, siger Mosfilmovskij til Ekstra Bladet.

Avisen Tvoi Den gætter på, at Laudrup er i gang med en stor rokade på Spartak-holdet. Det betyder ifølge avisen, at han vil erstatte Dzyuba med den danske landsholdsspiller Nicklas Bendtner.

– Laudrup håber på, at Nicklas Bendtner er netop den spiller, som kan løse de mange problemer, Spartak har på angrebssiden, skriver avisen.

Ifølge Tvoi Den har Laudrup allerede talt med Bendtner om et muligt skifte til Spartak.

Efter en skuffende sæson i den russiske liga og hjemme-nederlaget mod Udinese i den første UEFA Cup-kamp er dagens kamp mod Dinamo Zagreb en chance for Laudrup til at genvinde fansenes tillid. Men eksperterne er skeptiske over for projektet.

Venter på mirakel
– Det vil være et mirakel, hvis Laudrups trup vinder mod Dinamo Zagreb. Det nuværende Spartak er mild sagt et middelmådigt hold, og i Zagreb er Dinamo-fansene kendt for deres ustyrligt temperament, påpeger Nikolaj Troitskij, sportsekspert fra dagbladet Gazeta.