Annonce:
Annonce:

Hjalte: Vi kunne have vundet

- Det er på højde med sejren over Manchester United i Champions League, sagde FCK's Hjalte Bo Nørregaard efter 1-1 ude mod Valencia

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

VALENCIA (ekstrabladet.dk): Hjalte Bo Nørregaard tøvede ikke med at sammenligne præstationen i 1-1-resultatet på Mestalla med de største ting, han har oplevet i FCK-trøjen.

- Det er jo toppen af poppen. Det er på højde med sejren over Manchester United i Champions League, sagde Hjalte til ekstrabladet.dk efter kampen, hvor brasilianske Cesar Santin udlignede en spansk føring med fem minutter tilbage.

- Det var en kæmpe forløsning at se Santin score. Ikke bare fordi han udlignede, men fordi det betyder, at vi nu er med i gruppen igen, sagde Hjalte.

Var på hælene
- Vi var på hælene de første 10 minutter, men derefter fik vi styr på det og holdt dem væk fra vores mål. Det er et fuldt fortjent point. Med lidt held havde vi taget alle tre, sagde Hjalte med henvisning til, at FCK havde både masser af chancer i 1. halvleg og et par gode tilløb til chancer i den hektiske afslutning, som kunne have ført til mere.

St. Etienne har seks point i toppen af gruppe G i UEFA Cup'en, mens FC København, Valencia, Rosenborg og Club Brügge har hver et point. Valencia og Club Brügge har dog en kamp i hånden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: