Annonce:
Annonce:

FCK har udlignet!

Brasilianske Aílton er med fra start, når FCK klokken 21.30 løber på banen til UEFA Cup-kampen mod storholdet Valencia. Følg kampen på ekstrabladet.dk

Aílton er klar til kamp på Mestalla. (Foto: Jens Dresling)
Aílton er klar til kamp på Mestalla. (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

92: Kampen er slut. De blåklædte FCK'ere omfavner hinanden. De har spillet 1-1 på Mestalla. Måske lige knapt 100 procent fortjent, men udslag af en stædig, målsøgende indsats.

91: Farligt frispark fra Valencia, som udløser en giftig kontra til FCK. Løber dog ud i sandet. Spillerne er trætte.

89: Det bølger frem og tilbage, hektisk spil fra ende til ende.

87: Hovedstød fra Ailton forbi mål.

86: Københavnere fortsætter. De jagter sejren!

85: Udligning! Santin! Endnu et langt indkast fra Kvist bliver forlænget to gange inde i feltet, og på bagerste stolpe dukker Santin op og skubber bolden i mål.

83: FCK forsøger at etablere sig på Valencias banehalvdel. Et par lange indkast fra Kvist bliver ikke til noget.

Annonce:

78: Oscar Wendt får mulighed for at slå et hjørnespark ind i feltet. Bolden heades ud til nyt hjørne. Det andet spark fra Wendt tager målmand Renan sig af.

75: Valencia fortsætter med at angribe. FCK kan simpelthen ikke få pillet bolden fra dem.

71: David Villa er kommet ind for Morientes.

70: Valencia sidder fortsat tungt på spillet. FCK's kontraangreb er foreløbig stort set blevet lukket ned i 2. halvleg.

65: William Kvist og Cesar Santin er ved at komme frem til en stor chance efter at et indlæg når frem til bagerste stolpe, men bolden går ud til hjørne. Kvist mener, han blev skubbet i ryggen og appellerer for straffe.

63: Libor Sionko kommer på banen istedet for Thomas Kristensen.

61: Øv. Valencia bringer sig foran 1-0. Jesper Christiansen kan kun halvklare et forsøg fra Edu, og Morientes sender derefter riposten i nettet. Det har også trukket op til det i starten af 2. halvleg.

52: Valencia har lagt FCK under et hårdt pres og hælder masser af indlæg ind i det danske felt.

46: 2. halvleg er begyndt.

Annonce:

Holdene er gået til pause på Mestalla. Valencia har siddet på det meste af det organiserede angrebsspil og har haft flest afslutninger, men FCK's brasilianere oppe foran har haft mindst lige så store chancer som Valencia.

44: Ailton millimeter fra at slippe helt fri med målmanden, tackles i skudøjeblikket af den sidste forsvarer.

42: Santin spilles igen fri mellem de to centerforsvarere på kanten af feltet, men bolden springer fra ham, da han vil retningstæmme den frem for at sparke første gang.

38: Fladt skud fra 25 meter sidder lige på Jesper Christiansen. Ailton på spil i den anden ende, dribler sig fri i venstre side af feltet, men ingen når frem til hans flade indlæg.

35: Stor chance til Morientes. Han trækker sig fri på højre side af FCK's centerforsvar og trykker af fra fem meters afstand. Jesper Christiansen ned i fuld længde og redde med der yderste af fingrene.

30: Spillet bølger frem og tilbage, Valencia til tider i powerplay på FCK's banehalvdel, københavnerne i giftige kontraer.

Annonce:

28: Kæmpe chance til Ailton! Han dribler sig fri og løber fra Valencia-forsvaret fra midten af banen, men kommer for tæt på Valencia-keeperen til at kunne placere sin afslutning.

23: Stor chance til Santin. Han spilles i hullet ned mellem Valencias to centerforsvarere, men hårdt presset i afslutningsøjeblikket får han overplaceret sit skud.

19: Ailton misser en mulighed for afslutning i Valencias felt efter et godt løb og indlæg fra Kvist på højre kanten. FCK er begyndt at spille fodbold med spanierne efter den indledende storm.

15: Ailton er få centimeter fra at nå frem til et fladt indlæg fra Santin. Han glider ind i Valencia-keeper Renan, som derefter må modtage behandling. Valencias reservemålmand begynder opvarmning.

14: FCK har haft deres første hjørnespark, som dog ikke førte til noget. Valencias Miguel har headet et indlæg op overliggeren.

9: Jesper Christiansen må igen redde, denne gang et skud fra kanten af feltet, som FCK-keeperen dog let tager sig af. FCK har svært ved at få gang i spillet.

Annonce:

2: Et skud fra Edu tvinger Jesper Christiansen til at vippe bolden over overliggeren. Hjørnesparket får Valencia ikke noget ud af. Københavnerne startede med brask og bram, men Valencia har overtaget spillet.

FCK's startopstilling (4-4-2): Jesper Christiansen - Zdenek Pospech, Mathias Zanka Jørgensen, Mikael Antonsson, Oscar Wendt - William Kvist, Thomas Kristensen, Hjalte Bo Nørregaard, Atiba Hutchinson - Cesar Santin, Ailton Almeida

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: