Redknapps Spurs fortsætter stimen

Harry Redknapps 'nye' Tottenham-hold kan slet ikke holde op med at vinde. Torsdag blev det til en 4-0 sejr over Dinamo Zagreb i UEFA Cup'en

Det er slet ikke til at kende Tottenham igen.

Under den nu fyrede træner Juande Ramos blev det blot til to point i otte ligakampe, en Liga Cup-sejr over Newcastle samt en kneben samlet gevinst mod Wiszla Krakow i UEFA Cup'en.

Men siden Harry Redknapp har overtaget roret på White Hart Lane har Spurs slet ikke været til at stoppe med et fantastisk comeback mod Arsenal og weekendens sejr over Liverpool som de tydligste eksempler på den nye stil.

Og torsdag aften var der så endnu mere succes til London-klubben, der på eget græs tog mod kroatiske Dinamo Zagreb i UEFA Cup'en.

Kampen var et gensyn mellem Tottenham-playmakeren Luka Modric og de gamle venner fra Zagreb, men det blev nu Darren Bent og Tom Huddlestone, som stjal billedet.

Engelsk succes
Bent strålede med tre scoringer, mens Huddlestone leverede det sidste mål og to assists.

Med sejren er Tottenham på andenpladsen i gruppe D, hvor Michael Laudrups Spartak Moskva er sidst.

Der var også engelsk succes i både gruppe A og F.

I førstnævnte gruppe vandt Manchester City 3-2 over Twente og nu på andenpladsen efter Schalke 04, der uden Peter Løvenkrands spillede 1-1 mod spanske Racing Santander.

I gruppe F sikrede John Carew Aston Villa, der var uden Martin Laursen, en vigtig 1-0 sejr mod Slavia Prag - og dermed førstepladsen i gruppen.