FCK forberedt på spansk superskyts

FCK-træner Ståle Solbakken har forberedt sine spillere grundigt til mødet med flere af Europas farligste angribere i torsdagens UEFA Cup-opgør mod Valencia

Ståle Solbakken har forberedt sine spillere på forskellige spanske angrebsformationer. (Foto: AP)
Ståle Solbakken har forberedt sine spillere på forskellige spanske angrebsformationer. (Foto: AP)

David Villa, Fernando Morientes og Juan Mata.

Valencia kan fremvise den ene store angrebsstjerne efter den anden, men hvem, der starter inde i torsdagens møde i Uefa Cuppen med FC København, bliver først kendt en time før kampstart.

- Måske er David Villa holdets største stjerne. Men hvis han ikke spiller, så gør Morientes eller Mata, så det betyder ikke noget. Vi har sat vores spillere ind i forskellige scenarier. Mathias Zanka Jørgensen ved eksempelvis, hvad han skal gøre, hvis Villa spiller, og han ved, hvad han skal gøre anderledes, hvis Morientes spiller, sagde Ståle Solbakken, inden han onsdag aften sendte sine spillere ud til træning på Valencias hjemmebane Mestalla.

Trods den dårlige start i Uefa Cup-gruppespillet med 1-3-nederlaget til St. Etienne, så vil FCK-træneren ikke forsøge at tiltuske sig et point ud fra en stærk defensiv.

- Vi vil være meget glade for et point, men vi har ikke holdet, der kan gå ud at spille på uafgjort. For to år siden kunne vi, men nu har vi et hold, der vil fremad, et der vil score mål og skabe noget offensivt, forklarede Ståle Solbakken.