Annonce:
Annonce:

TK foran sin største kamp

Thomas Kristensen står foran sin hidtil største opgave, når han i aften løber ind på Mestalla i Valencia sammen med FC København

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

VALENCIA (Ekstra Bladet): Når Thomas ’TK’ Kristensen i aften løber ind på Mestalla, vil det være med et par sommerfugle i maven.

For siden skiftet fra FC Nordsjælland til FC København har hans største kampe i løvedresset været topopgørene mod OB og Brøndby og UEFA Cup-hjemmekampen mod St. Etienne.

Det ændres med et trylleslag i aften.

- Jeg glæder mig helt vildt, men omvendt gider jeg ikke stå bagefter med et kæmpesmil og sige ’hold kæft, hvor var det fedt’, med mindre vi har fået noget med hjem, siger midtbanedynamoen.

Han har opskriften på, hvordan FC Københavnerne skal komme frem til chancer.

- De har nogle luksusspillere, som har en tendens til at blive hængende, når de skal hjemad. Det skal vi prøve at straffe med vores kontra-spil, siger han.

Uimponeret
20 kampe er det foreløbig blevet til, siden han skiftede Farum Park ud med Parken i sommer. Et skifte, som er gået over al forventning. Også for manden, der hentede ham til hovedstaden.

- Et af de spørgsmål, der altid åbner sig, når vi får en ny spiller, er: Kan han tackle det mentale pres og forventningerne?

- For TK har det været en naturlig del, han er gået uimponeret til værks og har været en af de mest stabile spillere i sæsonen, lyder roserne fra sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Som Ekstra Bladet tidligere har nævnt, lagde FC København i omegnen af 3,5 millioner kroner for at tilknytte TK i det seneste transfervindue og ikke først til vinter, hvor han ellers ville have været transferfri.

- I bagklogskabens klare lys var det vist meget godt, at vi smed de penge på bordet for ham, griner Carsten V. Jensen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: