Jakob Ankersen: Vi er stadig underdogs

Esbjerg kan spille sig videre i Europa League torsdag, men spillerne vil ikke have favoritværdigheden

(Polfoto)
(Polfoto)

Med 2-1-sejren i Elfsborg for to uger siden spillede Esbjerg sig i en fin position i Europa League, hvor vestjyderne faktisk kan spille sig videre i turneringen, hvis resultaterne blæser den rigtige vej torsdag aften.

Her er det Elfsborgs tur til at besøge Esbjerg, men trods hjemmebane mener Esbjerg-profilen Jakob Ankersen ikke, at holdet er favorit mod svenskerne.

- Vi er stadig underdogs, og der er ingen, der har sagt, at vi skulle gå videre fra gruppen.

- Vi var med for at lære. Det er første gang for mange af os, og bare fordi vi ligger lidt bedre end Elfsborg, så er det ikke ensbetydende med, at vi er favoritter. Men jeg går ind til kampen med følelsen af, at vi godt kan være med, siger Jakob Ankersen.

Mens Esbjerg ligger på andenpladsen med seks point for tre kampe, har Elfsborg foreløbig blot samlet et enkelt point.

Hvis Standard Liege ikke vinder den samtidige kamp mod gruppens suveræne førerhold, Red Bull Salzburg, er Esbjerg med en sejr over Elfsborg klar til knald-eller-fald-kampene efter jul - selv om der fortsat mangler to gruppekampe.

- Jeg kigger ikke så meget på kampen mellem Liege og Salzburg. Jeg kigger mere på den kamp, vi selv skal spille, og tre point i den sætter os i en endnu bedre position, siger Jakob Ankersen.

- Men at vi kan gå videre, er jo en kæmpe mulighed for os, og den skal vi selvfølgelig ud at jagte. Elfsborg er ikke et dumt hold, og der er gode individuelle spillere. Men omvendt lærte vi også af kampen deroppe, at vi har muligheder mod dem, siger Jakob Ankersen.

Kampen mellem Esbjerg og Elfsborg spilles torsdag klokken 19.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere