Russere chokudlignede mod Laudrup

Swansea cruisede mod sejr og 1/16-finale i Europa League, da Kuban Krasnodar udlignede i overtiden trods kun 10 mand på banen

Øv. (Foto: AP)
Øv. (Foto: AP)

Først vandt de liga cuppen og kvalificerede sig til Europa League, og torsdag aften gjorde Michael Laudrup og Swansea City sig så stort set klar til 1/16-finalerne i turneringen efter blot fire spillede kampe i gruppespillet.

Eller, det vil sige: Sådan så det ud indtil overtiden af udekampen mod Kuban Krasnodar nord for Sortehavet, hvor hjemmeholdet udlignede til 1-1 trods en mand i undertal.

Gæsterne kontrollerede 1. halvleg af kampen mod Krasnodar med massiv boldbesiddelse og de største chancer. Hjemmeholdets Djibril Cissé havde ganske vist en friløber efter fire minutter, men resten af halvlegen stod der mere eller mindre Swansea på med store chancer til ikke mindst Bony, Lamah og Dyer.

Føringsmålet faldt efter kombinationsspil mellem Pozuelo og Canas. Pozuelo lagde den i dybden til Lamah, der trak mod baglinjen og lagde den skråt tilbage i feltet, hvor Wilfried Bony fik skrabet 1-0 i kassen.

Se også: Træner: Laudrup sigter efter Real eller Barca

2. halvleg blev noget lidt andet, for nu var det Krasnodar, der styrede det meste af spillet og skabte de største chancer. Især Djibril Cissé brændte muligheder.

Mulighederne for et russisk comeback løb dog så småt ud i sandet, da Xandau efter 75 minutter blev udvist for sit andet gule kort i kampen.

Så styrede Swansea ellers mod sejren, indtil Popov i overtiden - da Swansea bare lukke opgøret ned - elegant spillede Baldé fri til udligning, hvilket han sørgede for med et lob hen over Vorm.

Swansea har dermed otte point fore fire kampe og cruiser alt andet lige fortsat mod 1/16-finalerne. Valencia vandt i St Gallen og fører gruppen med ni point. St Gallen har tre point og skal dermed vinde de sidste to kampe i gruppespillet for at have en chance for kvalifikation til forårets kampe.

Se også: Valencia-sejr hjælper Laudrup tæt på avancement

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere