Eriksen lagde op til Tottenham-avancement

Christian Eriksen med assist, da Tottenham kvalificerede sig til 1/16-finalerne i Europa League

Christian Eriksen har godt fat i Sheriff Tiraspols Henrique Luvannor i Tottenhams 2-1-sejr torsdag aften. (Foto: PA)
Christian Eriksen har godt fat i Sheriff Tiraspols Henrique Luvannor i Tottenhams 2-1-sejr torsdag aften. (Foto: PA)

Tottenham er klar til forårets 1/16-finaler i Europa League efter fire sejre i gruppespillets fire første kampe, og Christian Eriksen var med til at sætte Spurs igang, da det torsdag aften blev til 2-1 over FC Sheriff Tiraspol fra Moldova.

Eriksen prøvede med en fiks lille aflevering at finde Lamela i feltet, bolden ramte en modspiller i ryggen, før den argentinske landsholdsspiller satte 1-0 ind i det 60. minut.

Forud var gået en ikke voldsomt koncentreret Tottenham-indsats, hvor publikum på White Hart Lane blandt andet kunne se Christian Eriksen være lige ved at forære udeholdet et føringsmål med en opspilsfejl midt i 1. halvleg.

De europæiske miniputter fra Moldova havde generelt de bedste chancer før pausen, blandt andet et drøn på stolpen, inden Tottenham i 2. halvleg fik udmøntet et stort spilovertag i chancer.

Christian Eriksen hamrede et skud afsted, som Sheriff-keeperen måtte vifte over mål med fingrene, og kort tid efter føringsmålet blev det så 2-0, da Lamela igen tryllede i feltet og fremtvang et straffespark, som Defoe udnyttede.

FC Sheriff formåede at udligne ved Ismail Isa i det 72. minut, men derfra kørte Tottenham sejren og det europæiske avancement sikkert i garage.

Også Stephan Andersen var torsdag i kamp, da han holdt nullet i Betis' 1-0-sejr på udebane mod portugisiske Vitoria de Guimaraes. Dermed fører Betis gruppen og ligger lunt i svinget til 1/16-finalerne.

Se også: Russere chokudlignede mod Laudrup

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere