Michael Laudrup har ondt af sine spillere

Swanseas manager Michael Laudrup var ærgerlig over at se sejren mod Kuban Krasnodar fordufte i overtiden.

Det var ren deja-vu, da Swansea torsdag aften smed en 1-0-føring i overtiden ude mod russiske Kuban Krasnodar. Kampen endte 1-1 på et mål to minutter inde i overtiden.

Præcis det samme skete, senest de to hold mødtes på Swanseas hjemmebane, så det var en udligning, der smertede manager Michael Laudrup.

- Det var en ret åben kamp, men jeg synes, at vi gjorde det godt. Vi havde nogle gode chancer på kontraangreb i anden halvleg. Men deres mål kom efter en god aflevering og en fantastisk afslutning.

- Jeg har virkelig ondt af drengene, fordi de fortjente at vinde kampen. Men generelt er jeg tilfreds med præstationen og reaktionen fra spillerne, siger Laudrup til klubbens hjemmeside.

Swansea kom foran 1-0 ved angriberen Wilfried Bony allerede efter ni minutter, og føringen så ud til at blive den afgørende indtil scoringen i overtiden.

Men for anden gang i træk snød russerne med et yderst sent mål Swansea for sejren.

- Hvis du overordnet ser på det, så var de to kampe mod Kuban meget forskellige. Vi spillede noget god fodbold, og der var nogle fantastiske individuelle præstationer, påpeger Laudrup.

Swansea er stadig ubesejret i gruppe A, og waliserne kan i næste kamp hjemme mod Valencia sikre sig avancement fra gruppespillet.

- Hvis vi vinder vores næste kamp, så er vi videre. Vi kan bestemme vores egen skæbne, og det er altid godt, fastslår Laudrup.

Valencia har ni point efter fire kampe på gruppens førsteplads. Swansea har otte point på andenpladsen.

St. Gallen har tre point, mens Kuban Krasnodar blot har to point inden de to sidste kampe i gruppespillet.

Kampen mellem Valencia og Swansea på Liberty Stadium spilles 28. november.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere