Esbjerg-veteran var kun nødløsning

Selv om Jerry Lucena vendte tilbage i startopstillingen med succes venter bænken igen

Jerry Lucena gjorde det godt sammen med Hans Henrik Andreasen på Esbjergs midtbane, men skal ikke regne med genvalg til den vigtige Superliga-kamp mod AaB. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)
Jerry Lucena gjorde det godt sammen med Hans Henrik Andreasen på Esbjergs midtbane, men skal ikke regne med genvalg til den vigtige Superliga-kamp mod AaB. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)

ESBJERG (ekstrabladet.dk): Han var selv overrasket. Meget overrasket endda. Men også meget glad.

Esbjerg-veteranen Jerry Lucena har følt sig sendt så langt ud i kulden i Esbjerg-truppen, at han ikke havde drømt om at få den chance, som han fik mod Standard Liege - nemlig at starte på banen. Endda som central midtbanespiller.

Men beskeden om, at det skulle være sådan fik han på en SMS fra træner Niels Frederiksen otte timer før første dommerfløjt på Blue Water Arena.

- Nu nyder jeg det. Det var virkelig dejligt at være med - at spille med næsten 10.000 på tilskuerpladserne. Og jeg er meget tilfreds med min egen præstation. Når det kneb med kræfterne, måtte jeg bruge rutinen, smilede midtbane-veteranen, der endda kom til at danne makkerpar på med Hans Henrik Andreasen.

Se også: Måltørke overstået: Esbjergs hollænder fik hul på bylden

- Vi har jo tidligere spillet sammen mange gange. Og spøgte da også lidt efter gårsdagens træning om, at det måske kunne blive aktuelt igen. Men da troede jeg ikke på det. Nu skete det altså, men selv om det gik godt for både mig og holdet, regner jeg absolut ikke med at gå genvalg til AaB-kampen på mandag, sagde Lucena.

Ren nødløsning
Og det får man han heller. Det lod træner Niels Frederiksen forstå efter triumfen.

- Jeg synes, at Jerry gjorde det fint, men det var en ren nødløsning, at han spillede på den plads. Jeg kan selvfølgelig ikke kategorisk udelukke, at samme duo kan få flere kampe sammen, men det er ikke særlig sandsynligt, sagde Niels Frederiksen, der så sejren over Standard Liège som et godt udgangspunkt til den vigtige AaB-kamp.

- Vi så her nogle af de ting, som vi gerne vil se, og så er det jo vigtigt, at vi fik en målscorer tilbage, konstaterede den tilfredse træner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere