Villas-Boas fik norsk United-fan smidt ud

Smædesang blev for meget for Tottenhams manager

André Villas-Boas viste sig under Europa League-kampen i Tromsø fra sin emsige side. (Foto: Rune Stoltz Bertinussen/AP)
André Villas-Boas viste sig under Europa League-kampen i Tromsø fra sin emsige side. (Foto: Rune Stoltz Bertinussen/AP)

Tottenhams manager André Villas-Boas hævdede efter 0-6-afklapsningen sidste weekend mod Manchester City, at han var immun over al kritik. Men noget kunne tyde på, at portugiseren alligevel føler sig en kende presset, efter dårlige resultater har sat gang i fyringsrygterne.

Under torsdagens Europa League-opgør på udebane mod Tromsø opførte Tottenham-manageren sig i hvert fald ikke som en mand proppet med selvtillid og tilpas hårdhudet til at imødegå alle kritiske røster.

Med tanke for, hvad engelske fodboldtilskuere lukker ud under en kamp, synes reaktionen på følgende situation en kende sippet.

Se også: Sejr til presset Tottenham-manager

Den 29-årige norske frisør, Tromsø- og Manchester United-fan Reidar Stenersen jr. fik kærligheden at føle efter denne lille smædesang.

- Jeg sang efter fem minutter, at han blev 'sacked in the morning', altså blev fyret næste morgen - og så kiggede han på mig. Da de gik til pause, og det fortsat stod 0-0, råbte jeg igen. Så pegede han på mig, og der kom vagter, som ville fjerne mig, fortæller nordmanden til Nordlys.no.

- Jeg ved jo, at han er under pres, så jeg tror nok, det ramte ramte ham, da han hørte det fra lille mig i lille Tromsø, smiler han.

Se også: Avis: Villas-Boas nærmer sig fyring

Reidar Stenersen jr. forlod sin plads uden protester og tager hele situationen med et smil.

- Jeg fik tilbuddet om at gå over på den anden side af stadion, men jeg foretrak at gå ned i byen for at se anden halvleg, siger han.

Tottenham vandt Europa League-kampen med 2-0, og André Villas-Boas er fortsat manager for Tottenham.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere