Christian Eriksen kampklar igen

Danskeren figurerer i Tottenhams trup til torsdagens kamp mod Anzhi for første gang siden sin ankelskade mod Norge for en måned siden

Christian Eriksen er klar til at trække Tottenhams trøje over hovedet igen efter sit månedlange fravær med en ankelskade (Foto: AP)
Christian Eriksen er klar til at trække Tottenhams trøje over hovedet igen efter sit månedlange fravær med en ankelskade (Foto: AP)

Christian Eriksen er klar til at spille fodbold igen. Den 21-årige dansker er således udtaget til Tottenhams trup, der i morgen aften møder Anzhi på White Hart Lane i Europa League.

- Der er en mulighed for, at han får nogle minutter på banen, siger Andre Villas-Boas til klubbens hjemmeside.

Eriksen måtte trække sig ud af landskampen mod Norge i Herning, da Vegard Forren tacklede ham hårdt, og siden er han blevet behandlet for sin ankelskade.

Se også: Eriksen tilbage på træningsbanen

Hans og Danny Roses tilbagekomst er formentlig yderst velkommen i en trup, der er stærkt skadesplaget. Blandt flere andre er Jan Vertonghen således ude med en ankelskade.

Villas-Boas har dog åbenbart spillere nok til stadig at håndhæve sit rotationsprincip i europæisk sammenhæng:

- Det har været vores mønster at lave syv-otte udskiftninger på holdet, og det har fungeret godt. Vi har god bredde i truppen og har hentet maksimum point, så det bliver vi ved med.

Se også: Bendtner og Eriksen i pokal-clinch

Christian Eriksen kan dermed også være i spil til Tottenhams næste kamp i Premier League på søndag, hvor Spurs tager imod Liverpool.

0 kommentarer
Vis kommentarer