SLUT: Matchfakta Salzburg-Esbjerg

Esbjerg er på den sidste opgave i gruppespillet i Europa League, når det gælder kampen om førstepladsen mod Red Bull Salzburg - ekstrabladet.dk følger kampen live

Kian Hansen (bagest) dækker Sadio Mané fra Salzburg op. (Foto: AP/Kerstin JOensson)
Kian Hansen (bagest) dækker Sadio Mané fra Salzburg op. (Foto: AP/Kerstin JOensson)

Esbjerg jagter den spinkle, spinkle chance for at vinde Europa Leagus Gruppe C, når vestjyderne i aften gæster Red Bull Salzburg i sidste runde af det indledende gruppespil.

Men det kræver en sejr at komme á point med Salzburg, og det kræver endvidere end sejr på to mål at overhale Salzburg indbyrdes efter østrigernes 2-1-sejr i Esbjerg tidligere på efteråret.

Se også: Derfor var Laudrup alene i Schweiz

- Vi blev lidt overmatchet, da vi mødte dem på hjemmebane, så nu vil vi vise, at vi har lært af kampen, og at vi kan bide skeer med dem.

- Vi vil gerne have en god oplevelse og slutte et flot europæisk år godt af. Vi ved, at vi kan vinde gruppen med en to-målsejr, så det er selvfølgelig en mulighed, vi vil jagte, , siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Salzburg er sammen med Tottenham det eneste hold med maksimumpoint i de 12 Europa League-grupper, og Esbjerg er tilmed uden den karantæneramte Peter Ankersen. Desuden er Pape Pate Diouf ude på grund af en skade.

Se også: Christian Eriksen kampklar igen

Esbjergs startopstilling: Frederik Rønnow - Ryan Laursen, Jens Berthel Askou, Davidson Drobo-Ampem, Jonas Knudsen - Jakob Ankersen, Hans Henrik Andreasen, Kian Hansen, Jerry Lucena, Jeppe Andersen - Mick van Buren

På bænken: Jeppe Højbjerg - Mushaga Bakenga, Mikkel Maigaard, Casper Nielsen, Jeppe Brinch, Jakob Andreasen, Jonas G. Hansen

ekstrabladet.dk følger kampen live i 'Live-tekst'-feltet herover fra kampstart kl. 19.

Alle aftenens Europa League-kampe kan følges her.

0 kommentarer
Vis kommentarer