Laudrup: Fik den hårdeste modstander

Swansea kunne ikke have trukket en sværere modstander end Napoli, mener Michael Laudrup

Michael Laudrup og Swansea trak Napoli som næste modstander i Europa League. (Foto: AP)
Michael Laudrup og Swansea trak Napoli som næste modstander i Europa League. (Foto: AP)

Swanseas danske manager, Michael Laudrup, betragter de to opgør i Europa League-1/16-finalen mod italienske Napoli som en belønning for den walisiske klubs hårde slid og tilhængernes stabile opbakning.

- Det er nok den hårdeste modstander, vi kunne trække. Inden lodtrækningen sagde jeg, at Napoli og Juventus var de to bedste hold i turneringen. Men jeg sagde også, at mine spillere og vores fans fortjente en stor kamp, siger Laudrup til Swanseas hjemmeside.

Se også: TV: Forfærdelig skade i Laudrup-skuffelse

- Vores hold har allerede spillet 27 kampe i denne sæson, hvilket ikke er nemt. Og vores fans har givet os en fantastisk støtte hele vejen. Over 1000 fans rejste med os til St. Gallen i sidste uge, hvilket siger alt om tilhængerne af denne klub.

Napoli hører i dag til blandt de absolutte tophold i Italien, og den syditalienske klub ligger for tiden placeret på en tredjeplads i Serie A.

Se også: Laudrup om avancement: Kæmpestort for Swansea

Holdet trænes af den tidligere Liverpool- Inter- og Chelsea-træner Rafa Benitez, og blandt truppens mange profiler rager især angriberen Gonzalo Higuaín og målmand Pepe Reina op.

- Napoli er bestemt en stor klub med en meget god trup og en topmanager. De vandt alle deres hjemmekampe i Champions League i år, og at en klub ikke avancerer efter at have hentet 12 point er uhørt, siger Michael Laudrup.

Se også: Laudrup-stjerne: Vil spille Champions League

Det første opgør mellem Swansea og Napoli spilles på Liberty Stadium i Wales den 20. februar. Returopgøret finder sted syv dage senere på Stadio San Paolo i Napoli.

Vinderen af opgøret skal møde enten portugisiske Porto eller tyske Eintracht Frankfurt i 1/8-finalen.

0 kommentarer
Vis kommentarer