Benitez roser Laudrups svaner

Napoli-træner Rafael Benitez har stor respekt for Michael Laudrup og Swansea forud for de to opgør i Europa League

Trods 12 point i gruppespillet må Napoli tilbringe foråret i Europa League. (Foto: Martin Meissner/AP)
Trods 12 point i gruppespillet må Napoli tilbringe foråret i Europa League. (Foto: Martin Meissner/AP)

Der venter et spændende opgør i Europa League til februar, når Michael Laudrups Swansea skal på en svær opgave mod det italienske storhold fra Napoli. Syditalienerne ligner på forhånd favoritter til videre avancement, men Napoli-træner Rafael Benitez er imponeret over Swansea og den spillestil, som holdet praktiserer.

- Swansea er et hold, der har fokus på boldbesiddelse, spil ved jorden og med små trekanter i det offensive del af spillet. De har spillere som Michu, der var en åbenbaring i sidste sæson, og sammen med spillere som De Guzman, Pablo Hernández, Dyer, Rangel og Chico - for bare at nævne nogen - former de et hold, der spiller med stor intensitet, siger Benitez til sin egen hjemmeside og understreger, at det ikke bliver et par nemme opgør. 

Se også: Av! Esbjerg skal til Italien

- Det bliver ikke en nem modstander, og vi bliver nødt til at præstere på højeste niveau, hvis vi vil videre i turneringen - og det er vores mål, siger den spanske træner.

Napoli måtte se sig elimineret i Champions League med mindste margin i gruppen med Arsenal og Dortmund, og der venter derfor en vanskelig opgave for Laudrup og co. mod den øjeblikkelige nummer tre i Serie A. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer