Esbjerg-træner: Vi kan slå Fiorentina

Fiorentina er klar favorit mod Esbjerg, men vestjydernes træner ser muligheder mod storklubben fra Italien

Esbjerg kan levere en ny europæisk overraskelse, når holdet torsdag aften tager imod prominente Fiorentina hjemme på Blue Water Arena i Europa Leagues 1/16-finale.

Vestjydernes træner, Niels Frederiksen, slår fast, at kampen er andet og mere end en opvarmning til superligastarten på mandag. Han sender sit mandskab på banen for at vinde.

- Vi skal møde et rigtig godt hold, Fiorentina er gode. Men vi tror faktisk på, at vi kan slå dem. Vi går efter at vinde, for det bliver endnu sværere i Firenze.

- Men uafgjort vil da også være et godt resultat, specielt hvis de ikke scorer, siger Niels Frederiksen.

Italienerne har en trup fyldt med kendte navne, men har ladet flere stærke spillere blive hjemme i Firenze for at få et hvil.

Og specielt på de offensive pladser har Fiorentina haft problemer med Giuseppe Rossis langtidsskade og Mario Gómez, der først lige er kommet tilbage efter fem måneder på sidelinjen.

- Jeg synes, at de har nogle udfordringer på deres angrebspositioner med de skader, de har. Det er da en lille fordel for os, at Mario Gómez ikke har spillet længe, og at Giuseppe Rossi er ude med en skade, siger Niels Frederiksen.

Esbjerg-træneren erkender, at Fiorentina i de seneste måneder har fyldt relativt lidt i forberedelserne, men i den sidste uge er fokus blevet rettet mod udfordringen mod Serie A's aktuelle nummer fire.

- Vi mener, at vi har nogle dygtige offensive spillere, der har noget fart, som vi kan få noget ud af.

- Vi har som hold nogle af de kvaliteter, der skal til for at klare os i Europa. Jeg mener dog, at Fiorentina er stærkere end de hold, vi mødte i efteråret, så vi får hænderne fulde, siger Niels Frederiksen.

Esbjergs møde med Fiorentina fløjtes i gang torsdag aften klokken 19.

0 kommentarer
Vis kommentarer