Rafael Benitez efter nedtur: Vi kan vende det i London

Chelsea-manageren er overbevist om, at englænderne kan vinde samlet over Steaua Bukarest i Europa League

Rafael Benitez og Chelsea står over for en svær opgave i returopgøret mod Steaua Bukarest den 14. marts på Stamford Bridge. (Foto: Sang Tan/AP)
Rafael Benitez og Chelsea står over for en svær opgave i returopgøret mod Steaua Bukarest den 14. marts på Stamford Bridge. (Foto: Sang Tan/AP)

De forsvarende Champions League-mestre fra Chelsea tabte torsdag aften skuffende med 0-1 ude til Steaua Bukarest i Europa Leagues 1/8-finaler.

Læs også:

Se også: Chelsea i alvorlige EL-problemer

Chelsea-manager Rafael Benitez, der i forvejen kæmper om at blive bare lidt populær blandt klubbens fans, tror, at Chelsea kan vinde samlet, når der om en uge er returkamp i London.

- Det var en svær kamp for os. Det var et godt resultat for dem, og banen var ikke særlig god. Vi gav et tyndt straffespark væk, som de scorede på, men vi havde selv chancer.

- Derfor går vi tilbage til Stamford Bridge i næste uge med selvtillid og troen på, at vi kan vinde. Vi skal alle kæmpe for det i fællesskab, siger Benitez ifølge AFP.

Raul Rusescu blev matchvinder for rumænerne, som tidligere på sæsonen var med til at sende FC København ud i gruppespillet, da han scorede fra 11-meter-pletten i det 34. minut.

Chelsea er med i Europa League, fordi holdet kun blev nummer tre i holdets Champions League-gruppe tidligere på sæsonen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere