FCK-træner forventer gammeldags aggression

50.000 tilskuere vil være på plads for at støtte Steaua Bukarest mod FC København torsdag aften

Ariël Jacobs har prøvet meget, men 50.000 skrigende rumænere er han trods alt ikke dagligdag for den belgiske træner. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Ariël Jacobs har prøvet meget, men 50.000 skrigende rumænere er han trods alt ikke dagligdag for den belgiske træner. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

BUKAREST (ekstrabladet.dk): Dagen er 27 grader varm i den rumænske hovedstød, luftfugtigheden er skyhøj, trafikken er helt vanvittig omkring den i 1989 myrdede diktator Nicolae Ceaucescus gigantbyggerier.

Bukarest er som skabt til en hidsig fodboldkamp i en hidsig atmosfære, og det er præcis, hvad FCK-træner Ariël Jacobs forventer.

- De forventer 50.000 tilskuere til kampen, og når man kender det rumænske temperament, så bliver de nok ret nærværende, siger Jacobs dagen før Europa League-kampen mod tradtionsholdet Steaua Bukarest.

- De vil nok være godt, gammeldags aggressive. Så det er et ekstra element, vi må tage med i ligningen. På den anden side ville de nok ikke råbe og skrige, hvis ikke FC København var en trussel, så det kan blive en motiverende faktor for os.

- Det er et teknisk hold med en masse individuelle kvaliteter, en masse speed, ligesom de også spiller ret aggressivt, siger Ariël Jacobs.

De 23-foldige rumænske mestre oplevede i 1986 deres største øjeblik, da de slog Barcelona i finalen af forgængeren for Champions League, Mesterholdenes Europa Cup. De var også i finalen i 1989, hvor de tabte til Milan.

Steaua Bukarest har dog de senere år stået i skyggen af FC Cluj i rumænsk fodbold. Men med 2-2 i Stuttgart i den første kamp i Europa League-gruppespillet vil de 50.00 fans nok håbe og forvente, at FC København kan nedlægges onsdag aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen