Esbjerg-anfører: Vi kender vejen til succes

Der er meget på spil for Esbjerg i aften, men vestjyderne skal modstå presset og holde fast i konceptet

Kampen mod Elfsborg i aften er en lille matchbold for Esbjerg i Europa League, hvor holdet med en sejr kan spille sig meget tæt på 1/16-finalerne.

Hvis Standard Liege ikke vinder puljens anden kamp mod Salzburg, er vestjyderne videre i turneringen med en sejr, og derfor står der meget på spil for det endnu urutinerede mandskab.

- Når først vi er i gang, er det bare en almindelig kamp, som vi skal skabe et godt resultat i. Vi skal ikke spekulere på, hvad der kan ske i den anden kamp, men bare være koncentrerede om det, vi er i gang med, siger Hans Henrik Andreasen.

Anføreren kommer selv til at spille hængende angriber og får dermed en mere offensiv rolle end vanligt, men ellers skal esbjergenserne holde fast i det koncept, der har givet fire sejre i fem europæiske opgør i denne sæson.

- Vi skal ikke gøre så meget anderledes, end vi har gjort i de andre europæiske kampe. Der har vi fået stor succes. Det er såre enkelt: Vi skal køre videre med det spil, vi har spillet i kampene Frankrig, Belgien og Sverige, siger Hans Henrik Andreasen.

En af succesoplevelserne kom i det omvendte opgør mod Elfsborg for to uger siden, hvor Andreasen selv lavede to mål og var manden bag Esbjergs 2-1-sejr.

- Vi ved, hvordan Elfsborg spiller nu. Nu har vi hjemmebane, som vi kan drage nytte af. Også underlaget er til vores fordel, mener "HH" med henvisning til, at Elfsborg er vant til kunstgræs.

- Men vi ved også, at de har giftige hjørnespark, som vi skal forsøge at undgå at få imod os, lyder det fra Esbjergs anfører.

Kampen sættes i gang i aften klokken 19.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere