Magnus Lekven: Vi kan gå videre

Magnus Lekven glæder sig over, at Esbjerg trak Fiorentina her til eftermiddag, og han tror på, at Esbjerg kan slå dem og gå videre

Magnus Lekven tror på chancen mod stærke Fiorentina. (Polfoto: Charlotte de la Fuente)
Magnus Lekven tror på chancen mod stærke Fiorentina. (Polfoto: Charlotte de la Fuente)

Esbjergs spillere kan gå på juleferie med tanken om, at der i foråret venter to spændende 1/16-finaler i Europa League mod italienske Fiorentina. UEFA's lodtrækning her til eftermiddag parrede dem nemlig med Firenze-klubben.

En god lodtrækning mener holdets norske midtbanestyrmand Magnus Lekven, der tror på, at Esbjerg kan gå videre til 1/8-finalerne mod enten Juventus eller Trabzonspor.

Se også: Lekven: Kom for hurtigt tilbage efter skade

- Jeg tror ikke, Fiorentina er bedre end St. Etienne, og dem har vi slået over to kampe, så hvorfor skulle vi ikke kunne slå dem? Jeg tror på, vi kan gå videre. Det bliver selvfølgelig to svære kampe, men det bliver også sjovt og spændende. Jeg tror måske, de tænker, at de har fået en rigtig let modstander, og at de kommer til at undervurdere os lidt. Vi skal stå kompakt og køre vores kontraspil, som har fungeret så godt i Europa League hidtil, siger Lekven til tipsbladet.dk.

Se også: Derfor er Juventus ikke seedet i Europa League

Nordmanden tror på, at det er en fordel, at de starter på hjemmebane, som de gjorde mod St. Etienne, da de vandt 4-3 og lagde grunden for avancementet til gruppespillet.

- Vi er afhængige af, at vi kan skabe et godt resultat på hjemmebane, som vi gjorde mod St. Etienne. Kan vi det, kan vi tage til Firenze og spille endnu mere på vores omstillinger, siger Lekven, der glæder sig over, at han og holdkammeraterne har de to spændende opgør at se frem til under den lange, sure vintertræning.

Se også: EL-hæder til Esbjerg-anfører

- Vi ved, at vi skal træne godt i pausen for at komme til at gøre det godt i Superligaen, og der er Europa League en ekstra motivationsfaktor for os.

De to opgør mod Fiorentina bliver spillet den 20. og 27. februar. Altså rundt om den weekend, hvor Superligaen starter igen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer