Annonce:
Annonce:

Nicolai Jørgensen: Vi skal passe på

Nicolai Jørgensen har tidligere prøvet kræfter med Club Brügge, og advarer om individuel kvalitet forud for torsdagens kamp

Nicolai Jørgensen advarer om, at Brügge er blevet individuelt stærkere. (Foto: Lars Poulsen)
Nicolai Jørgensen advarer om, at Brügge er blevet individuelt stærkere. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

Torsdag aften venter en svær udekamp for FC København, når Club Brügge tager imod i Europa League-gruppespillet. Løverne har tidligere haft succes med netop Brügge, da man på en flot aften sejrede med 2-3 i Belgien.

Her scorede FCK-profilen Nicolai Jørgensen sit første mål for københavnerne, og torsdag håber han på at gentage succesen. Opgaven i Belgien bliver dog anderledes end senest, understreger Jørgensen:

- Sidst vi mødte dem, var de bedre taktisk. Til gengæld er de blevet bedre individuelt. De er tålmodige, og har ikke noget problem med, at modstanderen har bolden. Pludselig slår de til, så vi skal passe på med at give dem for mange kontra-chance og for meget boldbesiddelse, siger Nicolai Jørgensen og fortsætter:

- Vi skal skabe lige så mange chancer, som vi gjorde mod Randers. Det er selvfølgelig en anden type kamp, men vi skal tage alt det med, som vi har gjort godt på det sidste, udtaler FCK-profilen.

Også danske AaB skal i aktion torsdag aften, når nordjyderne møder Dynamo Kiev på hjemmebane. AaB spiller klokken 19:00, mens kampen mellem Club Brügge og FC København fløjtes i gang klokken 21:05.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: