Annonce:
Annonce:

Driller Bendtner trods mål-succes

Danskerens to mål vækker opsigt på Twitter

(Foto: AP)
(Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

Nicklas Bendtner har længe været et yndet drilleoffer på de sociale medier, hvor han igen og igen blot omtales som 'lord' af fodboldfans verden over.

Længe har han været drillet for sine manglende mål, og da der endelig - endelig - gik hul på bylden i går aftes, da den danske angriber scorede to sene mål i Wolfsburgs 5-1-nedsabling af Krasnodar, så væltede de sociale medier nok en gang over med kommentarer til danskerens præstation.

Bendtner gik mål-amok for Wolfsburg

Hans egen kæmpestore selvtillid og ego har igen og igen fået folk til at drille ham, og selvom Bendtner altså endelig fik lidt personlig succes, så står folk fortsat i kø for at 'hylde' danskeren på deres helt egen måde.

Vi har samlet et lille uddrag af nogle af de mange tweets, der omhandlede danskerens to mål i går aftes.

Annonce:

- Messi scorede to mål i går aftes, Bendtner svarede igen med to mål her til aften. Hvem er den bedste? For tæt til at afgøre det...

- Bendtner har scoret flere mål i Europa League end Messi, Ronaldo og Ibrahimovic har til sammen. #legende, lyder det fra en anden bruger.

Også den danske fodboldkommentator Carsten Werge har et bidrag til Bendtners to mål i går aftes.

De to scoringer Bendtner satte ind i går, var de første mål fra danskeren siden 1. januar i år, så det er altså godt 11 måneder siden, at angriberen har kunnet juble på banen over egne fuldtræffere.

Hans mål i går fik også den engelske fodboldlegende Gary Lineker, som i dag arbejder som anerkendt fodboldekspert på engelsk TV, til sarkastisk at bemærke det på Twitter.

- Nicklas Bendtner har scoret to mål i det sidste minut for Wolfsburg. Det er ikke en joke. Jeg gentager, det er IKKE en joke, skriver englænderen.

Annonce:

Den kommentar faldt Bendtner over senere på aftenen, og danskeren så sig ikke for fin til at sende en syrlig kommentar tilbage til den tidligere engelske topangriber.

- Flot Tweet, ven. Flot gjort, jeg gentager, flot gjort, svarede Bendtner til Lineker, i en samtale, der får folk til at kåre danskeren som vinder.

Tyske Bild sender Bendtner på forsiden af deres omtale af kampen med overskriften mål-eksplosion af Wolfsburg-jokerne, med henvisning til, at de to indskiftede spillere, Bendtner og Aaron Hunt, scorede fire af den tyske klubs fem mål.

 

Bendtner kaldte selv sine scoringer i går for en befrielse, nu må tiden vise, om der fortsat er mål i støvlerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: