Atletico må undvære Simeone i Europa League-finalen

Diego Simeones karantæne på fire kampe i Europa League er blevet stadfæstet af UEFA, så klubben igen må se bort fra ham, når de spiller mod Marseille i finalen onsdag aften

Hvad gør Atletico uden Diego Simeone, og hvor stor en fordel er det for Marseille, at kampen spilles på fransk grund? Få svar på det og meget mere i Ekstra Bladets optakt til Europa League-finalen her. Producer: Martin Lorentsen

Onsdag aften er der finale i Europa League, hvor Marseille skal møde Atletico Madrid, og for sidstnævntes vedkommende kommer de endnu engang til at undvære cheftræner Diego Simeone på sidelinjen.

Argentineren fik besked på at forlade banen i den første semifinale mod Arsenal, som endte med at koste ham en karantæne på fire kampe. Den dom er siden blevet appelleret af Atletico, men UEFA har valgt at afvise den.

Dermed bliver det igen assistenttræner German Burgos, som skal stå i spidsen for den spanske hovedstadsklub i Europa League-regi.

For mange klubbers vedkommende er det ikke altid den største bekymring, hvis træneren ikke er til stede ved sidelinjen - men for Atletico Madrids vedkommende har Simeone med sin store energi været med til at drive holdet frem til en lang række af sejre.

Diego Simeone var efter sin bortvisning mod Arsenal ude og fortælle, at han var klar over, at han måtte rette op på sin opførsel i fremtiden.

- Det er sørgeligt og grimt, og jeg er nødt til at forbedre mig, lød det fra Atletico-træneren.

Kampen mellem Marseille og Atletico Madrid spilles onsdag aften klokken 20.45 i Lyon, og den sendes direkte på 6'eren.

Foto: Bikas Das/AP. Intl. fodbold Nyt job til Maradona... i Hviderusland

Bas Dost har været flyvende for Sporting. Nu vil han væk, og det blev for meget for klubbens fans. Arkivfoto: All Over Press Intl. fodbold Stjernen slået til blods: Vanvittige 'fans' angreb egne spillere

1 kommentar
Vis kommentarer