Bekymrede koryfæer: 'Mørke skyer over Liverpool'

Steve McManaman og David James er bekymrede for storklubben, der skuffede på ny mod schweiziske Sion

Emre Can og Liverpool skuffede på ny. (Foto: AP)
Emre Can og Liverpool skuffede på ny. (Foto: AP)

Når man blandt andet har 18 engelske mesterskabstrofæer og otte europæiske pokaler på CV'et, så er der ikke noget at sige til, hvis tilhængerne har høje forventninger.

Men det vil være synd at sige, at Brendan Rodgers' mandskab indfriet dem i øjeblikket.

I Premier League er det blot blevet til tre sejre i de første syv kampe. I Capitol One Cup skulle der straffesparkskonkurrence til på Anfield, før undetippede Carlisle var ekspederet ud i mørket, og i Europa League åbnede man gruppespillet med uafgjort i Bordeaux.

Så selv om Brendan Rodgers sparede profilerne til søndagens Merseyside-derby med Everton, var kravet en klar sejr, da schweiziske Sion torsdag gæstede Liverpool i den mindste af de europæiske turneringer.

Men i stedet for tre forløsende point endte det med endnu en frustrerende pointdeling, da Ebenezer Assifuah fik udlignet Adam Lallanas føringsmål.

Se også: Ny Liverpool-skuffelse i Schweiz

Dermed øges presset på den i forvejen udskældte Rodgers før braget med Everton.

Og den tidligere Liverpool- og Real Madrid-spiller Steve McManaman er da heller ikke det mindste imponeret over indsatsen mod Sion.

- Jeg synes, det var en dårlig præstation. De skabte gode chancer, fordi Sion er forfærdelige. Liverpool var ringe, for Sion var helt klart til at slå, siger koryfæet til BT Sports.

- Liverpool burde knuse den slags hold. Du kan finde positive ting fra udekampen mod Bordeaux, men det eneste positive her er, at den anden kamp i gruppen også sluttede uafgjort (Rubin Kazan-Bordeaux endte 0-0 - red.). Jeg var virkelig skuffet. Der var intet tempo. Folk flyttede bare bolden fra side til side, Det var en virkelig dårlig præstation, siger McManaman, som mener, at Rodgers betalte prisen for ikke at stille med sit bedste hold.

Se også: Liverpool-stjerne tilbage med stil

Således startede han med navne som belgiske Divock Origi, Joe Allen og Jordan Rossitter, mens stjerne Philippe Coutinho først blev sendt i aktion efter pausen.

- Marginalspillerne er ikke gode nok og det kan gå ud over selvtilliden. Du kunne se til sidst, at tilhængerne ikke var tilfredse. Brendan Rodgers burde besvare spørgsmål om, hvor godt hans hold er. I stedet siger han ting som ' det er en stor skuffelse'. Det viser, hvordan humøret må være på Anfield, konstaterer Steve McManaman.

Hans kritik bakkes op af den tidligere landsholdsmålmand David James.

- Der er en bekymring på Anfield. Du bør vinde sådan en kamp mod en svag modstander 3-0, så du kan gå ind til derbyet med selvtilliden fra et godt resultat. De burde have klaret sådan en modstander uden problemer. Endnu et dårligt resultat og så er de ude af gruppen. Det er fint at spille med et svækket hold, hvis du fører ligaen, men det gør de ikke, og de mørke skyer hænger stadig over Liverpool, konstaterer den tidligere målmand.

Se også: Liverpool sikrer træningsanlæg mod 'spioner'

19 kommentarer
Vis kommentarer