Annonce:
Annonce:

Bendtner blev bortdømt i Wolfsburg-fiasko

Nicklas Bendtner viste lovende takter, men blev offer for en dommerfejl, da han og Wolfsburg tabte 0-2 til effektive Everton

Nicklas Bendtner fik en scoring annulleret, da Wolfsburg tabte 2-0 til Everton. (Foto: ALL OVER PRESS)
Nicklas Bendtner fik en scoring annulleret, da Wolfsburg tabte 2-0 til Everton. (Foto: ALL OVER PRESS)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

Der var bare spillet to minutter af kampen. Et indlæg fra venstre side havde kurs mod bagerste stolpe, men desværre for Wolfsburg nåede Nicklas Bendtner lige akkurat ikke frem til bolden.

Dermed glippede han sin sjette scoring i november og - endnu vigtigere - muligheden for at give sig selv og holdkammeraterne en drømmestart i Europa League-opgøret mod Everton.

Situationen skulle vise sig at tegne et godt billede af danskerens såvel som Wolfsburgs aften. Værterne havde masser af tilbud, men der var udsolgt, når der gjaldt skarpheden.

Så skete det: Bendtner scorer i Bundesligaen

Desværre var det også tilfældet hos den ene af kampens linjevogtere, som efter 23 minutter fejlagtigt flagede for offside, da Nicklas Bendtner med et fint hovedstød ellers havde sat Ivan Perisic op til scoring.

Annonce:

Det underkendte mål blev dyrt for hjemmeholdet. For i den modsatte ende af banen formåede hverken flag eller forsvarere at stoppe Evertons Romelu Lukaku, da angriberen to minutter før pausen udplacerede Diego Benaglio i Wolfsburg-målet og sørgede for engelsk føring.

Evertons Romelu Lukaku straffede Nicklas Bendtner og Wolfsburg med sin scoring til 1-0. (Foto: AP)
Evertons Romelu Lukaku straffede Nicklas Bendtner og Wolfsburg med sin scoring til 1-0. (Foto: AP)

Tro kopi
Forløbet var stort set uforandret i anden halvleg. Wolfsburg pressede på, havde overtaget overalt på banen og sad på chancerne.

Akkurat som før pausen formåede Bundesliga-mandskabet sågar også at finde vej til nettet, da Nicklas Bendtner og Ivan Perisic med en god halv time tilbage af dysten byttede roller som henholdsvis skarpretter og arkitekt.

Kroaten fandt danskeren ved bagerste stolpe, og herfra dirigerede den tidligere Arsenal-spiller sikkert bolden ind bag Tim Howard. Igen kom flaget dog op på sidelinjen, og scoringen blev – i dette tilfælde – korrekt annulleret.

Bendtner trods nederlag: Glad for første bundesligamål

Så manglede der blot en ny træffer fra Everton for at fuldende spejlbilledet af første halvleg.

Annonce:

Og takket være en sublim aktion af Kevin Miraillas blev det også tilfældet, da den belgiske landsholdsspiller med et kvarter tilbage lukkede og slukkede til slutresultatet 2-0 på en af udeholdets talrige kontraer.

Dernæst blev Bendtner skiftet ud, men nye kræfter på banen hjalp dog ikke Wolfsburg til at ændre på tingene. Trods nederlaget står de tyske delegation imidlertid fortsat godt stillet med henblik på mulighederne for videre avancement i turneringen.

Holdet har syv point for fem kampe, mens franske Lille som nærmeste forfølger på tredjepladsen har fire point. Der resterer en spillerunde i gruppespillet, hvor de to bedst placerede hold fra hver pulje går videre til knockoutfasen.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: