Bendtner & co. nedlagde italiensk storhold

Den danske landsholdsangriber fik de sidste 20 minutter, da Wolfsburg slog Inter 3-1 i Europa League

Brasilianske Naldo (nr. 25) udlignede for Wolfsburg, da Nicklas Bendtners tyske klub slog Inter 3-1 i Europa League (Foto: AP)
Brasilianske Naldo (nr. 25) udlignede for Wolfsburg, da Nicklas Bendtners tyske klub slog Inter 3-1 i Europa League (Foto: AP)

Nicklas Bendtner kommer tættere og tættere på en europæisk finale, men det skyldes ikke danskerens egne egenskaber...

Den 27-årige angriber er så heldig at have nogle dygtige holdkammerater i Wolfsburg, og torsdag aften havde de helt styr på Inter i 1/8-finalen i Europa League.

Bundesliga-klubben overvandt en chokstart og sejrede 3-1 og står dermed med rigtig gode muligheder for at avancere til kvartfinalen. Nicklas Bendtner har i denne sæson kun bidraget med tre scoringer og må derfor nøjes med en tjans som indskifter for tyskerne.

Se også: FCK-direktør: Derfor sad jeg sammen med Bendtner

Mod Inter fik han de sidste tyve minutter i stedet for konkurrenten Bas Dost, men nåede ikke at udrette noget, der vil overbevise Wolfsburg-træner Dieter Hecking om, at han bør få chancen fra start.

Bendtner forsøgte at løbe i de rigtige rum, men fik ikke de rigtige aflevering og kom derfor ikke frem til afslutninger mod det tidligere italienske storhold, der har Roberto Mancini på sidelinjen.

Han kunne se sit mandskab chokstarte og bringe sig foran allerede efter fem minutter.

Wolfsburgs verdensmester André Schürrle lagde hårdt presset upræcist tilbage og forærede italienerne en gratis chance. Argentinske Mauro Icardi takkede og spillede sin landsmand Rodrigo Palacio fri med Diego Benaglio.

Inter-angriberen var iskold og lavede tunnel på Wolfsburg-keeperen til stor jubel for de medrejsende fans.

Se også: Her er dommens dag for Zlatan

Foran 1-0 skulle Inter absolut ingenting og koncentrerede sig om at forsvare føringen. Det lykkedes egentlig ganske godt i 1. halvleg, hvor Wolfsburg trods spilovertag havde problemer med at skabe chancer.

Efter knap en halv time lykkedes det dog, da Ricardo Rodríguez fandt Daniel Caligiuri med et perfekt indlæg, men Inter-målmand Juan Pablo Carrizo klarede mesterligt tyskerens knaldhårde hovedstød.

På det efterfølgende hjørnespark kunne han ikke holde bolden ude. Brasilianske Naldo headede kraftfuldt bolden ind bag Inter-målmanden til 1-1. Tyskerne var inden pausen tæt på yderligere scoring i et par situationer, men Carrizo sørgede for, at Milano-klubben kunne gå til pause uden at være bagud.

Se også: Ronaldos ekskæreste: Her er sandheden om bruddet

Fra 2. halvlegs start pressede Wolfsburg på, men halvlegens første store mulighed tilfaldt målscorer Palacio efter en lille times spil.

På kanten af offside blev han spillet fri i tyskernes felt, men den lille angribers afslutning endte i sidenettet. Og ganske fortjent fik Wolsburg så noget ud af sine anstrengelser fem minutter senere, men der skulle lidt hjælp til fra Inter-målmand Carrizo.

Han er helt tydeligt bedre med hænderne end fødderne, og hans upræcise aflevering endte hos Vieirinha, der uselvisk kunne spille Kevin De Bruyne fri til scoring.

Carrizo fejlede igen i 75. minut ved et Wolfsburg-frispark. Han gik et par skridt i den gale retning og kunne derfor ikke nå tilbage og forhindre belgiske De Bruyne i at blive dobbelt målscorer.

3-1 til Wolfsburg og De Bruyne burde have scoret et mål mere, da Bendtner i overtiden spillede ham fri i feltet, men for en gang skyld svigtede belgierens fine sparketeknik.

Så Bundesliga-toeren måtte nøjes med en tomåls-sejr, men det bør også være nok. Alt tyder i hvert fald på, at Bendtner & co. avancerer til kvartfinalen om en uge. 

19 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere