Bendtner fik klø

Nicklas Bendtner og Mike Jensen var med, da Rosenborg fik en øretæve i Østrig og tabte 0-3 til Salzburg

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Rosenborg har det vanskeligt i gruppe B i Europa League.

Torsdag tabte nordmændene ude med 0-3 til RB Salzburg, og efter tre kampe er Rosenborg noteret for tre nederlag og 1-7 i målscore, mens østrigerne har ni point på førstepladsen.

Nicklas Bendtner var med i angrebet for Rosenborg.

Det var Bendtners første fodboldkamp, siden det blev offentliggjort, hvad fodboldspilleren er tiltalt for i forbindelse med den voldsepisode, han har været involveret i.

Mike Jensen var tilbage i Rosenborgs startopstillingen efter overstået sygdom, og Rosenborg pressede på i indledningen.

Efter en halv time svigtede markeringen i defensiven dog, og efter et indlæg fra højre side kunne Munas Dabbur heade hjemmeholdet foran 1-0.

Efter pausen blev det endnu værre for Rosenborg.

Hannes Wolf driblede i feltet og afsluttede fra en spids vinkel i venstre side. Bolden strøg mellem benene på Rosenborg-keeper André Hansen, som ikke så heldig ud i situationen.

Så takkede Nicklas Bendtner af og lod sig udskifte, og to minutter senere blev 2-0 til 3-0, da Dabbur udnyttede et straffespark til at score.

Nicklas Bendtner gjorde comeback søndag, da Rosenborg spillede 0-0 mod Lillestrøm.

Det var første kamp for danskeren efter en lang pause med en skade, og det var første kamp, siden Bendtner var involveret i voldsepisoden i København i sidste måned.

Siden er det blevet kendt, at Nicklas Bendtner er tiltalt for at slå en taxachauffør omkuld og efterfølgende sparke ham i ansigtet.

Det fremgik af anklageskriftet om den episode natten til 9. september, som Bendtner var involveret i.

Baggrunden var et skænderi om betaling for taxaturen, og forinden havde taxachaufføren ifølge anklageskriftet kastet "en ukendt genstand" mod Nicklas Bendtner og fodboldspillerens kæreste.

Taxichaufføren måtte efterfølgende opereres for et dobbelt kæbebrud.

Nicklas Bendtner skal møde i retten i begyndelsen af november.

Yussuf Poulsen var på bænken, da RB Leipzig på hjemmebane slog Celtic 2-0. Den danske landsholdsspiller blev sendt på banen i tillægstiden.

Raser over Hareide-ord: - Det var privat

Tiltale mod Bendtner: Sparkede chauffør da han lå ned