Bendtner trækker nitten til europæisk storkamp

Selv om Bas Dost ikke har scoret siden 1. marts, er det alligevel hollænderen, der er foretrukket frem for Nicklas Bendtner til Wolfsburgs Europa League-kvartfinale mod Napoli

NIcklas Bendtner tager ifølge Wolfsburger Allgemeine Zeitung plads på bænken, når der torsdag aften spilles Europa League-kvartfinale. (Foto: AP)
NIcklas Bendtner tager ifølge Wolfsburger Allgemeine Zeitung plads på bænken, når der torsdag aften spilles Europa League-kvartfinale. (Foto: AP)

Wolfsburg banker fortsat derudaf i både Bundesligaen og Europa League, hvor mål ikke er en mangelvare for det tyske mandskabs vedkommende.

Det er dog ikke holdets angribere, der bidrager med scoringerne i øjeblikket. Hollandske Bas Dost, der lagde ud som lyn og torden i 2015, er gået i stå og har ikke scoret siden den første dag i marts, mens Nicklas Bendtner fortsat leder efter spilletid og fodfæste i topklubben.

Danskeren har dog været flittig til at finde nettet i Europa League, hvor han står noteret for tre mål til trods for, at han også her primært har været benyttet som joker.

Nicklas Bendtner bød i forbindelse med landskampene i marts på nye toner, der viste en mere moden spiller (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold - 10. apr. 2015 - kl. 11:57 Skuffet Bendtner: Jeg har begået mine fejltagelser
På den led kunne landsholdsspilleren muligvis have gjort sig forhåbninger om at gøre sin entré i startopstillingen i torsdagens Europa League-kvartfinale mod Napoli, men nok engang ser konkurrenten Dost ud til at have trukket det længste strå.

I al fald mener den lokale avis Wolfsburger Allgemeine Zeitung, at den tidligere Heerenveen-bomber igen er foretrukket til startopstillingen på trods af sine aktuelle kvaler med at finde formlen på scoring.

Hollænderen vil dog alligevel med rette givetvis kunne finde plusser i sin bog, da han under sin seneste optræden i søndagens sejr over HSV assisterede ved begge scoringer i 2-0-sejren.

Se også: Bendtner og Wolfsburg spiller sig i pokalsemifinalen

Det er første gang siden 2010, at Wolfsburg står i en europæisk kvartfinale, og i den tyske klub håber de på, at udfaldet bliver bedre end mødet med Fulham for fem år siden. Her tabte man således sammenlagt med 3-1 til de senere finalister efter nederlag både ude og hjemme.

Det første af opgørene mod Napoli spilles i Tyskland, mens italienerne er værter for returkampen i næste uge. De øvrige kvartfinaler tæller kampene Dynamo Kiev mod Fiorentina, Sevilla mod Zenit Skt. Petersborg, mens Club Brugge hjemme i Belgien tager imod Besiktas.

28 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere