Annonce:
Annonce:

Britiske medier enige: FC Midtjylland kan være stolte trods afklapsning

FC Midtjylland blev torsdag aften kørt grundigt over af Manchester United på Old Trafford. Alligevel har de britiske medier rosende ord til overs for midtjyderne, der satte en skræk i livet på United

Trods 5-1-nederlaget bliver der uddelt roser til FC Midtjylland i de britiske medier. (Foto: AP)
Trods 5-1-nederlaget bliver der uddelt roser til FC Midtjylland i de britiske medier. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

MANCHESTER (Ekstra Bladet): Det er sjældent, et fodboldhold roses, når man har tabt 1-5, men ikke desto mindre er de britiske medier fulde af respekt for FC Midtjyllands præstation mod mægtige Manchester United i torsdagens Europa-League opgør.

Det var Davids kamp mod Goliat, men denne gang, var det kæmpen, der trak sig sejrrigt ud af duellen, lyder beskrivelsen i de fleste medier i England.

Steinlein trods øretæve: Jeg er stolt af drengene

- Danskerne kan være ekstremt stolte af deres indsats på Old Trafford, selv om de tabte. De gav en af de største klubber i verden en kæmpe forskrækkelse. For FC Midtjylland har det været en flot indsats i Europa, og de kan med stolthed tale om de to kampe mod United flere år ud i fremtiden, skriver The Telegraph.

Annonce:

- Gæsterne fra Danmark kunne ganske simpelt ikke dæmme op for Uniteds konstante angreb på fløjen. Heller ikke selv om de scorede det første mål og førte 1-3 sammenlagt. Måske var modstande begrænset, men dette var også en af Uniteds flotteste præstationer i sæsonen, fortsætter avisen.

United-stjerner: Midtjylland faldt helt sammen

Også The Guardian har fredag fundet de pænere gloser frem om midtjydernes præstation mod United:

- Når man kigger på resultatet om et år eller to, vil kampen mod danskerne ligne en nem aften på Old Trafford. Det var ikke tilfældet. Gæsterne lod United have bolden og slog pludselig til, da de fik deres første chance og satte van Gaal under pres, da det pludselig stod 1-3 sammenlagt. Især Pione Sisto virkede hurtig og uforudsigelig, og han var en mundfuld for Blind og Carrick, skriver The Guardian.

De britiske medier bruger suverænt mest spalteplads på at fortælle om den 18-årige lokale knægt, Marcus Rashford, der satte 2-1 og 3-1 målet, og dermed dødsdødet, ind mod de danske mestre.

FCM-skurk: Kan ikke bruge det til en skid, når jeg spiller så dårligt

Flået i stykker, men respekt alligevel, FCM!

Annonce:

Også Memphis Depays udradering af André Rømer bliver trukket frem, og englænderne har direkte ondt af den danske højre back, der efter kampen selv udtalte, at det havde været hans værste fodboldoplevelse nogensinde.

- Memphis Depay havde let spil mod backen André Rømer, og det er sjældent, at der bliver lavet tre tunneller i en kamp på én spiller. Rømers mareridt endte, da han fik et rødt kort, skriver Metro.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: