Brøndby-boss: Tre spillere var fremragende

Brøndby skal nu vinde over Rangers om to uger, hvis de stadig vil have noget at spille for i Europa League-gruppespillet

Tre kampe nul mål og anden kamp i træk uden et eneste skud på mål.

Brøndby er kommet i menneskehænder på den europæiske scene, hvor torsdagens 0-2 nederlag til Rangers betød, at de blå-gule dumpede ned på sidstepladsen i gruppe A.

- Når vi er ude at spille i Europa, møder vi stærkere modstander end i Superligaen. De har et højere niveau end os. Skal vi have point, skal vi ramme vores topniveau over hele linjen, og det gjorde vi ikke mod Rangers, erkender Niels Frederiksen.

Han ærgrer sig, fordi det var en udekamp, hvor Brøndby rent faktisk fik en del chancer, som godt nok ikke endte med afslutninger inden for målrammen.

Jens Martin Gammelby fik en sjælden chance, da han spillede fra start. Backen leverede en rimelig indsats på en aften, hvor Brøndby slet ikke toppræsterede. Foto: Russell Cheyne/Reuters.
Jens Martin Gammelby fik en sjælden chance, da han spillede fra start. Backen leverede en rimelig indsats på en aften, hvor Brøndby slet ikke toppræsterede. Foto: Russell Cheyne/Reuters.

Mikael Uhre havde en friløber, og Andrija Pavlovic sparkede over fra en god position i feltet.

Men da det virkelig spidsede til, stod Brøndby ikke distancen. Modstanderen fik igen lov at score på et hovedstød. Det er allerede sket syv gange i 12 kampe i Superligaen. Og skete altså igen torsdag aften på Ibrox, da Rangers FC bragte sig i front.

- Vi tillader lidt for mange mål efter indlæg. Det er noget vi må arbejde på at forbedre, erkender Niels Frederiksen.

På en aften, hvor han havde skiftet fem mand i forhold til 3-2 sejren over Vejle, var cheftræneren meget tilfreds med flere af dem, der fik chancen.

­- Både Henrik Heggheim, Morten Frendrup og Andrija Pavlovic gjorde det fremragende.

- Vi lavede ikke udskiftningerne for at spare spillere, men for at økonomisere med kræfterne. Alle dem, der spillede mod Rangers, vil også kunne spille mod FCK søndag, siger Niels Frederiksen.

Lidt overraskende fik både Josip Radosevic og Simon Hedlund et hvil torsdag aften. Det ligner en tanke på, at FCK-kampen søndag har højere prioritet for de to stamspillere.

Brøndby kunne ikke stille meget op overfor Rangers. De havde ikke en afslutningen inden for målrammen. Foto: Russell Cheyne/Reuters.
Brøndby kunne ikke stille meget op overfor Rangers. De havde ikke en afslutningen inden for målrammen. Foto: Russell Cheyne/Reuters.

Mens Brøndby skal forsøge at bevare pladsen i top-6, venter en nøglekamp i gruppespillet om to uger, når Rangers FC kommer på besøg. En sejr er påkrævet, hvis Brøndby vil bevare spændingen frem mod de sidste to gruppekampe.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers