Brøndby-kant: Lige nu er Europa vigtigere end Superliga

Elbasan Rashani tror på avancement mod Omonia Nicosia, og så må fokus på Superligaen komme bagefter

Elbasan Rashani med Teemu Pukki og Lebogang Phiri efter scoringen mod OB. (Foto: Jens Dresling)
Elbasan Rashani med Teemu Pukki og Lebogang Phiri efter scoringen mod OB. (Foto: Jens Dresling)

Der er krisesnak i Brøndby efter tre nederlag på stribe som indledning på sæsonen i Alka Superligaen, men i Europa har holdet fra Vestegnen præsteret bedre.

Torsdag skal Brøndby forsøge at komme videre i Europa League-kvalifikationen i returopgøret mod cypriotiske Omonia Nicosia på udebane efter 0-0 i første kamp, og Elbasan Rashani tror på holdets chance.

- Det bliver en hård og svær kamp for os i varmen. Vi har jo allerede mødt dem hjemme i Brøndby og set, at de er et godt hold, men vi vil videre i turneringen, siger Rashani til Brøndbys hjemmeside.

Derfor er tankerne omkring den sløje start på Superligaen også skudt til hjørne lige nu, hvor det europæiske eventyr stadig lever.

Skal levere en god udekamp først
- Målet er at gøre det godt i begge turneringer, og derfor har vi fuldt fokus på, at vi skal gøre arbejdet færdigt mod Omonia. Først må vi jagte muligheden for at spille os videre i Europa, og så må vi løfte os i Superligaen bagefter, lyder det fra kantspilleren.

Han tror samtidig på, at holdets tidlige indtræden i Europa League-kvalifikationen i år kan blive en fordel på Cypern, hvor der kommer pres på fra de medlevende fans.

- Først og fremmest skal vi levere i den disciplin, der hedder at spille en god udekamp i Europa.

- Vi er et ungt hold, men vi er begyndt at få noget erfaring med det, så det er fordelen ved at være trådt ind allerede i første runde, siger Elbasan Rashani.

Kampen spilles torsdag klokken 18.

'Man har jo lyst til at rykke hovedet af ham'

25 kommentarer
Vis kommentarer