Brøndby-træner efter græske smæk: Derfor gik det galt

- Vi var ikke aggressive og vinder ikke én eneste mand mod mand duel hverken i luften eller på jorden i de første 45 minutter, erkendte Thomas Frank efter ydmygelsen i Grækenland

(Arkivfoto: Claus Bonerup)
(Arkivfoto: Claus Bonerup)

THESSALONIKI (Ekstra Bladet): Thomas Frank havde håbet, at Brøndby kunne holde liv i drømmen om et gruppespil. I hvert fald én uge endnu.

Men de forhåbninger er aflivet efter 0-5 blamagen mod PAOK FC i et opgør, hvor Brøndbys bundniveau i en sådan grad blev udstillet krydret med, hvor stor afstand der er op til Grækenlands tredje bedste mandskab.

- Vi blev overmatchet og fik lært, hvad det vil sige at spille ude i Europa. Der er et skridt eller to måske tre op for flere af spillerne, før de kan drømme om at spille på det her niveau.

- Vi havde håbet, vi var bedre, end det vi så i dag. Vi vidste godt, at de havde et bedre hold end os, fastslog Thomas Frank.

Se også: Til grin i Grækenland: Otte Brøndby-spillere dumper

Han startede med fire mand i bagkæden, men kom i lange perioder til at spille med fem bagude, fordi trykket blev så stort og Brøndby aldrig formåede at komme frem for at støtte de forreste, når de en sjælden gang fik bolden på grækernes banehalvdel.

- Vi var ikke aggressive og vinder ikke én eneste mand mod mand duel hverken i luften eller på jorden i de første 45 minutter. Vores defensive struktur var nærmest ikke eksisterende. Det var meget skuffende vi slet ikke ramte vores niveau, mente han.

Thomas Frank følte ingen grund til at smække med døren og råbe højt i omklædningsrummet efter ydmygelsen mod de velspillende grækere.Brøndby-træneren lod stilheden sænke sig i kabinen, mens spillerne fik mulighed for at fordøje skuffelsen.

- Jeg har råbt højt før, men her vurderede jeg der var behov for ro, sagde han og udtrykte håb for, at spillerne vil rejse sig til søndagens kamp mod SønderjyskE.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi rejser os på søndag og præsterer det, vi kan. Det er helt andre forhold og på hjemmebane. Vi ved også, at når man har leveret en dårlig præstation, skal man bevise noget, understregede Thomas Frank.

Se også: Brøndby i stormvejr: Udstillet i græsk massakre

99 kommentarer
Vis kommentarer