Brøndby-træner: Vi fik en lille smule ære tilbage

Det varer længe, inden Brøndbys cheftræner Thomas Frank glemmer 0-5-nederlaget på udebane til Paok Saloniki

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Brøndby nåede at genvinde lidt af æren med torsdagens 1-1-resultat hjemme mod den græske fodboldklub Paok Saloniki.

Og det er Brøndbys cheftræner Thomas Frank tilfreds med, selv om det stadig nager ham, at det endte med et ydmygende 0-5-nederlag i Grækenland i den første playoff-kamp om at komme i Europa Leagues gruppespil.

- Vi fik en lille smule tilbage af æren.

- Vi viste, at forskellen ikke er så stor. Når vi bringer den energi og aggressivitet i kampen i 90 minutter plus det løse, så leverer vi det fundament, som skal være der i enhver fodboldkamp.

- Det leverede vi. Men vi må også kigge en lille smule indad. Det er sådan en kamp, vi skal vinde 2-1. Det er et spørgsmål om kvalitet, og at de fik et lortemål, siger Thomas Frank.

- Vi skulle have scoret mere end det ene mål. Vi har fire-fem gode chancer, og man skal score på nogle af dem i Europa, siger træneren.

Se også: Sensation: Ulvene åd Premier League-profilerne

Trods torsdagens uafgjorte resultat er det 0-5-afklapsningen i det første opgør, som hænger mest fast i hukommelsen.

- Vi har spillet otte kampe i Europa. Vi har tabt én. Det er meget godt. Men vi er stadig super irriterede over, at vi faldt sammen dernede.

- Den kamp vil hænge ved lige så længe, at jeg får mulighed for at revanchere den om et år. Og det skal den også gøre hos spillerne. Det skal vi lære af.

- Så kan det godt være, at Paoks hjemmebane bliver kaldt det sorte helvede dernede. Men jeg er rigtig ærgerlig over, at vores fans ikke fik lov til at vise, at vi også har et helvede i Norden.

- Havde vi bare tabt 0-2 eller 0-3 dernede, så havde de fået lov til at mærke, hvordan det er her, forklarer Thomas Frank.

Se også: Brøndby-oprejsning mod dovne grækere

39 kommentarer
Vis kommentarer