Celtic-manager varsler samtale med rasende spiller

Ronny Deila vil snakke med Kris Commons, der blev sur over at blive skiftet ud i Europa League-skuffelse

Kris Commons scorede mod Molde, men det var ikke nok til at få fuld tid. Han blev skiftet ud - og rasede over beslutningen. (Foto: AP)
Kris Commons scorede mod Molde, men det var ikke nok til at få fuld tid. Han blev skiftet ud - og rasede over beslutningen. (Foto: AP)

Det blev på alle måder et ærgerligt gensyn med hjemlandet, da fodboldklubben Celtics norske manager, Ronny Deila, torsdag var på visit til udekampen mod Molde i Europa Leagues gruppe A.

Ikke alene tabte de skotske mestre 1-3, offensivspilleren Kris Commons reagerede også med raseri, da han blev skiftet ud et kvarter før tid.

Se også: Norsk klub smadrer endnu en storklub

- Det er ikke acceptabelt. Vi er et hold. Det er ikke måden at vise det på, siger Ronny Deila ifølge VG's hjemmeside om Kris Commons' reaktion.

Den 32-årige spiller havde tidligere i anden halvleg reduceret til 1-2, men han blev altså skiftet ud senere i halvlegen, efter at Molde havde scoret kampens sidste mål.

Se også: Simon Kjær besejrede Viktor Fischer

Ronny Deila varsler en samtale med den utilfredse Kris Commons.

- Jeg forstår, at spillerne er skuffede, men det er ikke måden at vise det på. Sådan en opførsel er respektløs, og vi må tale med ham om det, siger Ronny Deila.

Celtic ligger sidst i gruppe A med to point for tre kampe, det samme antal point som Ajax på tredjepladsen.

Molde fører gruppen med syv point, mens Fenerbahce er nummer to med fire point.

De to bedste hold går videre fra gruppen.

0 kommentarer
Vis kommentarer