Celtic savet over efter 'katastrofalt kollaps'

FC Københavns sejr kom som et chok for skotterne

Se målene og dramet her. Video: Discovery Networks Danmark

På få minutter slukkede FC København drømmen for Celtic.

Skotternes kollaps i slutminutterne aflyste en potentiel forlænget spilletid, og de får hårde ord med på vejen af de hjemlige medier.

- Lennon (Celtic-træneren, red.) og hans spillere kan ikke klage. De fik som fortjent. Især deres forsvarsspil var frygteligt, skriver The Heralds sportsredaktør, Matthew Lindsay.

The National kritiserer også holdets reaktion på Michael Santos' åbningskasse.

- Det var alarmerende at se, lyder det.

- Celtic kunne ikke gøre noget rigtigt.

Festen i eruopa League er ikke forbi for FCK. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Festen i eruopa League er ikke forbi for FCK. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FC København har en særlig plads i hjertet hos Lars Seier. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Stor uenighed: Kommer til at eksplodere i Parken

Evander har forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland frem til 2024. Det sikrer ham en markant lønforhøjelse. Nu tjener han 200.000 kr. om måneden. Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix. Sport og Spil Superligaen indefra: Forlængelse forgylder Evander

Hos Daily Record kalder man Celtics Europa League-exit for et 'katastrofalt kollaps' og et 'horror show'.

- Man skal ikke tage noget fra FC København, for de er et velskolet hold, men det virkede til, at Celtic var udset til noget større end at ryge ud til et dansk hold.

Samme medie bad inden kampen otte af deres fodboldskribenter om at forudsige resultatet på torsdagens kamp. Ingen gættede på mindre end en tomålssejr til Celtic ...

Foto: Lee Smith/Ritzau Scanpix
Foto: Lee Smith/Ritzau Scanpix
 

En FCK-spiller skilte sig ud
Der var også stor ros til FC København, og mens der i Danmark var meget hyldest til unge Victor Nelsson i midterforsvaret, så var det særligt Rasmus Falk der blev lagt mærke til hos skotterne. Daily Record argumenterer for, at Celtic skulle prøve at hente ham.

- Venstre wing Rasmus Falk er ikke en åbenlys signing, men den 28-årige virker til at være typen, der kunne forstærke truppen.

- Falks opspil og evne til at finde og usædvanlige evne til at operere i de små rum var meget sigende.

Falk var blandt de bedste på dagen - se karaktererne lige her

Braithwaite vil kategorisk afvise de bredt spredte rygter om kontraktens indhold. Foto: Tariq Mikkel Khan Spansk fodbold - 24. feb. 2020 - kl. 11:09 Afviser kontrakt-rygte: - Komplet bullshit!

Se også: Havde en trekant - så gik det galt

Her er studentermedhjælperens bud på et hold til runde 3. Kan du slå det? Foto: Screenshot Sport og Spil Super-managers råd: Investér i ham med det samme

52 kommentarer
Vis kommentarer