Dansk landsholdsspiller i rejse-brøler: Måtte forhandle med politiet

Michael Krohn-Dehli havde glemt at forny sit pas, og det gav problemer, da han skulle til Tyrkiet sammen med Sevilla-truppen

Det havde næsten ikke været til at bære.

Michael Krohn-Dehli er tilbage i fulde omdrejninger efter at have misset størstedelen af forrige sæson grundet en alvorlig knæskade. Og alligevel var han ved at blive forhindret i at følge med Sevilla-holdkammeraterne til Champions League-udekampen mod Basaksehir.

Den spanske topklub skal onsdag aften dyste mod det tyrkiske mandskab om at komme i gruppespillet i den prestigefyldte turnering, men da truppen tirsdag landede i Istanbul, blev Krohn-Dehli stoppet i lufthavnen. Den rutinerede midtbanespillers pas var ugyldigt, eftersom udløbsdatoen var passeret. Det skriver spanske AS.


Landsholdsspilleren forlængede op til denne sæson sin kontrakt med Sevilla, men desværre fik hans pas ikke samme behandling ved den lejlighed.

Så mens holdkammeraterne gled gennem kontrollen uden problemer, blev den 34-årige dansker tilbageholdt af politiet. Han måtte væbne sig med tålmodighed, inden der blev truffet afgørelse i forhold til, om han kunne få lov at rejse ind i landet.

Sevilla-staben indledte forhandlinger med de tyrkiske myndigheder, og efter en halv time lykkedes det den spanske delegation at sikre Krohn-Dehli grønt lys til at fortsætte sin rejse.

Ifølge AS tog danskeren plads i holdets bus, hvor flere af holdkammeraterne tillod sig at gøre grin med situationen, som altså i værste fald kunne have kostet midtbanespilleren muligheden for deltagelse i kampen.

Michael Krohn-Dehlis pas er udløbet. Han er dog alligevel med mod İstanbul Başakşehir. Foto: Sebastian Frej/ProSports/REX/All Over Press
Michael Krohn-Dehlis pas er udløbet. Han er dog alligevel med mod İstanbul Başakşehir. Foto: Sebastian Frej/ProSports/REX/All Over Press

Det endte dog godt til sidst, og nu er spørgsmålet, om Sevillas rejse til Tyrkiet også ender med at blive en succes på det sportslige plan.

Også for den spanske klubs anden danske aktør, Simon Kjær, er opholdet i Istanbul interessant, allerede inden kampen er fløjtet i gang.

Det var her landsholdets anfører slog sine folder for Fenerbahce, inden han blev solgt tidligere denne sommer. Og allerede nu vender han altså tilbage til storbyen.

Kjærs gigant-kontrakt: Så meget tjener han i Sevilla

Derfor venter Hareide: Bendtner udsætter landsholdsudtagelse

Hemmeligheden bag den spanske succes: Derfor er de så overlegne